5 Läs mer >>
Då var den redan här årets apselut mest upphypade dag, som år efter år stressar folket till vansinne.
Skall bli väldigt skönt när alla helger har passerat och vi återgår till vardagen.

Tror nog att det kommer att bli en bra dag, den började helt fantastiskt bra med den bästaste presenten jag inte ens kunde trott jag skulle få. Två varma goa kramar från en gråhårig tomtefar som ringde på min dörr som jag saknat så det senaste.
Trots mina tvivel på julen 2008 så blir det nog som sagt en bra helg, är mest vägen hit som varit svår med alla disskutioner hit och dit, att vara eller inte vara. Plus en satans massa jobb det senaste.

Inte alls omöjligt att det blir en jul på annan ort eller annat land 2009, hade varit jäkligt gott å bara hoppa över alla julbestyr och pausa julen till 2010 i stället.

Min käraste är i falkenberg på julfrukost men väntas snart hem. Har lite bestyr att stå i så länge, bäddning av sängen, julfixa mig själv men skrubb och avpälsning så man är fin när tomten kommer.

Lillpälsen räknas dyka upp strax efter 12 och då är det dukat för dopp i grytan, sen slapp i soffan halvsovandes till Kalle och kan du vissla johanna. Därefter bär det av ut till trönninge för julfirande med familjen dahlin/gemrud och mamsen. Nissen har då lämnat oss för att hinna träffa sin älskade familj för lite julfirande.

Skall även snöra på och skriva på paketena.

Så till er alla en riktigt god jul

Maddah signar ut

God Jul

1 Läs mer >>
Tiden skenar i full karriär och snart är julen här. Julskinkan och doppet fixade hjärtat igår, nästan alla klapparna fixade bara lite utfyllnad kvar. Kan vara så att det blir en gran i det dahlin/larssonska hemmet efter mycket disskution, har iaf fixat lite kulor, lampor, matta, och stjärna till den eventuella granen. Liten sur förkylning har drabbat mig mitt i allt jobb och alla julbestyr. Hann även med ett besök på liseberg i måndags, hittade något så fantastiskt som ögonstenar där:) ses

Jul jul strålande jul

3 Läs mer >>
Igår var det dags för den sedan länge planerade adventsfikan med nisses syskon. Vi bidrog med julgodisar och mammas lussebullar, mandelMüsslor kaffe och must. Sabina hade fixat tårta och emma hade bakat pepparkakor. Det var mycket trevligt och gott med hela huset fullt. Fick ett te utav Sabina som jag i morse upptäckte innehöll små söta figurer utav vad jag tror är julbock och gran mycket charmant:) Var helt tokigt trött igår efter att vi ätit thai med Judas å mao så jag tror att jag somna till filmen.

Adventsfika

1 Läs mer >>
Återigen har det gått cirka en vecka sen jag hann med en uppdatering. Har sen senast målat om hallen, först var det lite av en chock över hur grönt det blev sen fick vi dämpat lite genom att blanda med annan färg. Inte den snyggaste gröna jag sett men får duga tillsvidare. I lördags var det julgodis dags så jag, lillpälsen assisterade av Nissen baka så det stod härliga till. 2 utav 3 godisar blev riktigt lyckade, och det är inte fy skam. Den 3 fick vi till slut ge upp och kasta. Smaka dock som sig bör.

Jaha då har tiden spr...

1 Läs mer >>
Idag firar mormor 1 år som ängel, ett helt år har passerat sen mormor tog sitt sista kämpande andetag innan hon beslöt sig för att lämna det jordeliga livet och ansluta sig till alla himlens änglar. Hon var min ängel här på jorden och kommer alltid vara min lilla ängel var hon nu befinner sig. Nu låter det som jag blivit religös men så är inte fallet utan hittar bara inga bättre ord att beskriva det med. Hoppas att du har det bra mormor du finns för alltid hos mig i mina tankar och mitt hjärta, saknar dig.

Mormor 1 år

1 Läs mer >>
Igår firade mammas bästa man 50 år. Håkan firades hemma med massa god mat och släkt som det sig bör. Tack för kalaset och hoppas att det blir minst 50 år till. Kram på dig håkan.

Kalas

1 Läs mer >>
Sitter i röda faran med rosa luder ännu en gång på väg till ullared. Igår blev det ikea, fick köpt oss en matta och två extra stolar, inte riktigt vad vi hade tänkt oss men bra ändå. Bestämde oss sedan att i sista sekund anmäla oss till middag i det furulundska huset där det bjöds munsig stek med alla goda tillbehör som tänkas kan. Hittade även den perfekta gåvan till två saltomaner 4 olika flingsalt med olika smaksättningar. Nu är det jobb som gäller hela helgen:( bye för nu.

På väg

4 Läs mer >>
Sådär nu känner jag mig äntligen återhämtad efter vå örebrovistelse, var stundtals hysteriskt men slet en del å¨kroppen med tidiga mornar, långa dagar och sena kvällar.

Tåget väntade iaf på oss så vi slapp hitta alternativ resväg ifrån hallsberg, men SJ höll inne på informationen enda till vi skulle gå av tåget så fick sitta i ca 3 timmar lite smått nervig då jag inte riktigt visst vad som skulle hända. Försökte tjuvlyssna på tågvärden nä hon pratade i telefon men hon kom nog på mig så hon drog igen dörren.

Väl framme var nästan hela gänget samlat i rastaurangen och där var redan fullt ös med öl, viin och snaps. Höll mig fokuserad på ölen. Planen var mat och en öl sen säng. Men drogs med utav stämningen så det blev mat ca 2,5 öl och säng strax efter 12.

På självaste premiärdagen var det upp tidigt i ottan äta frukost, sen vidare till butiken. Var en fantastiskt fin butik de hade byggt men inte samma mysfaktor som vi har i ullared. Dagen sprang fram och snart var klockan 22 och dags för hemgång. Trött som en gnu var det middag på hotellet som gällde och sen en öl. Ludras och Calle frsökte få mig att gå på det irländska kaffet men jag avstod och gick till sängs. Lillpälsen stannade upp ca 45 min längre innan hon kom hem till vårat rum.

Ännu dödare fisk uppe tidigt i ottan arbetar ca 12 timmar sen dags för kvällsmat, var lite obestämt om var och hur men min önskan om mat på hotellet slog in, så jag tänkte gott som fan då äter jag och sen sängen. Men tji fick jag var så galet roligt så det blev först mat lite alkoholintag av olika slag som öl, viin och hot shots sen vidare till pierres rum för en liten förfest innan stora delar skulle bege sig till stan. Fantastiskt glad att jag inte fick för mig att gå med ut, de som var ute var inte hemma förän vid halv 5 och fy faskien det hade jag aldrig fixat.

sistaste dagen var det ett mycket slitet gäng som stod och vaktade kassorna den ena såg värre ut än den andra  och längtan hem var starkare än på länge.

Tack min älskade för att du hämtade oss i göteborg så vi slapp sitta där i ca 1h 40min.

Kul att träffa folket från de andra delarna utav bolaget, förr fick man ju träffa dem ca 2ggr om året inna strukturen på festerna lades om.
Även om inte alla var/kommer bli min bästaste vän så var det över det stora hela sketaskoj.
Gillar inte personer med falsk attityd som tror sig vara bäst och försöka bestämma över gamla rävar och inte ens kan dem gamla rävens namn=(

Julia hade bland annat kunder från vin trosa.

Har försökt att få till lite justämning hemma inte gått helt bra men det börjar ta sig, vänta bara tills hyacinterna börjar blomma. Luktar ju så mycket jul.

Igår var förstaste lediga dagen på 1,5 vecka och den spenderade jag enligt följande,
Vaknade runt 11 snåret, hade kunnat sova hela dagen skulle jag tro men fick sakta övertala min kropp om att stilla vakna till liv öppna ett öga, röra på ett ben osv.

Epilerade benen var oj så behövligt längesen det gjordes, så nu känner jag mig inte lika mycket som en ludentuss längre.

Gav mig ut och sprang en runda det var härligt i vanlig ordning, lite smått impad av mig själv känns som jag kan springa längre och längre och det utan känslan av att nästan falla ned död när som.

Kände att håret ville få sig en klippning så jag surfade in på min frisösrs sida för att kolla om min frisör hade en ledig tid för mig och japp 14:30 fanns en tid till mitt förfogande.

Cyklade ner till stan och blev ordentligt tillpudlad av frisören, kan inte riktigt förstå varför. Mitt hår är flygit och jäkligt och det vet hon om men endå så skall det avslutas med något som känns som ett test för att se hur pudelrockar likt det går att få.

Mötte sedan upp lillpäls för lite julklappsshopping, började med en myskjol till mig och sedan hittade jag världens mest bedårande hängare till någon utav lilltöserna dahlin/gemrud, med en massa onormalt söta grodor på och en prinsessa.
Bestämde oss sedan för att åka till lampfabriken för att se om de hade lampor som passade till samma töser. Lyckades finna 2st mycket söta lampor som vi hoppas att deras mor godkänner.
Kan se rundan på stan som en liten för rek innan man slår till och köper alla klappar.

Efter det bestämde vi oss för att laga mat och det fick bli chili con carne som ludras önskade sig. gjorde storkok så nu har jag ett gäng matlådor. Blev helt okej gott smakade nästan riktig chili.

Blev sedan soffhäng med lillpäls och en lite marshmallows chokladdrink till det=)

Har länge våndats av vad jag skall ge lillpälsen i julklappm vi brukar alltid ge något lite utöver det vanliga och i år tror jag nog att jag överträffat mig själv, synd att det är så långt till julaftonen för jag vill ge dem nu.
Helt fantastiska=)

Hann även med att lägga ut våra högtalare på blocket och välja ut fär till hallen.

Ja och sen var den dagen slut.

Dum som jag är så bokade jag in mig på tvätttid idag mellan 7-15 inte vidare smart om man vill sova länge ostört.

Om ett par timmar kommer nisse hem och då skall vi nog åka till ikea, vet inte riktigt varför men lite bra och ha finns där säkert.

Så nu måsta jag börja städa iordning här, skall även hinna med att färga håret.

Så lite kort om vad jag har haft för mig under den senaste veckan.

Maddah aka mellanpäls signar ut

summering