4 Läs mer >>
Är ju inget unikt och har just fått erfara själv. Om allt skulle gått enligt tabell skulle vi haft 10min på oss vid nästa byte. Men då tåget vi nu befinner oss på var 20 minuter sent ligger vi därför lite pyrt till. Tåg tjejen skulle återkomma med hur det lilla problemet skulle lösas, väntar lite spänt nervöst på svar. Lillpälsen sitter så duktigt och pluggar matte bredvid. Återkommer med den spännande upplösningen. Har ännu inte blivit lika spännande som när ullisar å ja skulle dricka viin i huvudstaden:)

Förseningar med sj

2 Läs mer >>
Sitter i alfan på vägen jag åkt så många gånger förr. Igår var det kalas för erik hos emma å petter, mycket trevligt och roligt även om nisse tyckte jag såg uttråkad ut, vilket inte var fallet utan mer fokuserad på de olika disskutionerna som pågick runt bordet och skrattade mycket åt kalle som skrattade så han snorkade at sina egna skämt:) i eftermiddag bär det av mot örebro för shopsöppning med lillpäls som förhoppningsvis inte är sjukpäls . Bara en vecka till ledighet nu:) trött pälsen signar ut.

Trött päls

6 Läs mer >>
Satte nästan kvälls teet i vrångstrupen när jag bläddrede igenom dagens upplaga utav metro i det knappa ljuset från fönsterlampan då jag fick syn på en annons från cdon där de sålde ett nytt album från Boyzone. Är ju ett av mina bästste band som jag älskat under många år tror att jag var sisådär 13 år när jag fastnade för words och father and son och sen dess så har jag varit löjligt förtjust i ronans underbara stämma.

Har nu fixat mig skivan så Jag och Chifen kan njuta av den på vår väg till ullared i morgon=)

Måste därför tipsa alla om en fantastisk bit som Boyzone gjort men inte blivit jätte känd för allmänheten då singeln enbart gick att få tag i genom att samla pepsikorkar då låten var till en pepsi reklam. Dracks en del pepsi på den tiden och jag kan även minnas att sofie råkade slänga en eller flera av mina korkar och att hon då skull fixa detta åt mig inne på Domus numera känt som gallerian. Tog helt enkelt av korkarna från de helt nya flaskorna i butiken, inte helt rätt men singeln fick jag tillslut och har fortfarande kvar den i min ägo.

Låten är let the message run free
http://www.youtube.com/watch?v=D2kAG35ioIc&feature=related

Nu skall jag återgå till soffan
Maddah signar ut

Back again... no math...

3 Läs mer >>
Så sakta men säkert börja vi få ordning i vår nya lya, äntligen så har vi bestämt oss för färger och fått tummen ur och målat om i vårat vardagsrum.
Efter en hel del tveksamheter på färgvalet från vissa håll så bestämde vi oss för nordsjö kaffe med vitt. Blev enligt vår mening riktigt bra och den som var mest negativ sa oräkneligt många gånger igår att det blev jäkligt bra=)
Se själva och bestäm själva vilken ni gillar bäst tråkbeige ala 90tal eller sofistikerat brunt med vitt ala slutet av 2008/2009

           
Före                                     Efter

Nu är det bara lite tillpiffning, tavlor, matta mm som behövs.


Var för övrigt oerhört duktig och gav mig ut på en joggingtur innan i det härliga vintervädret, tack och lov så verkar inte den lilla kondition jag byggt upp inte försvunnit helt, sprang enligt min mening riktigt långt innan.

Fick besök utav Erik, Karro och Rickard innan, Erik och Karro är så söta ihop och Erik påminner verkligen om en nykär Nisse som inte kan hålla sina fingrar ifrån sin söta tjej=)

Nu skall jag snart ge ming in i ett jobbmaraton är inte ledig förän på torsdag näst nästa vecka:( men helt själv valt.

Vardagsrum

5 Läs mer >>
Helt otroligt idag är det 2 år sen jag och nissen blev ihopa, kanske inte exakt den dagen vi sa att vi var ihop men ungefär idag har vi bestämt. Är iaf 2 år sen jag pussade min älskade för allra första gången, på en liten fest hemma på 14a.

Tiden har gått helt otroligt snabbt och det känns verkligen inte som om det har gått hela två år, Hoppas att vi kommer att fortsätta älska varandra i en herrans massa år framöver.

Är så glad och stolt över att just nissen blev min och har klarat av att leva med mig. Trodde aldrig någonsin att jag skulle hitta en så fantastisk människa att dela mitt liv med och som står ut med mig.

Ikväll skall vi äta finaste middagen på stadshotellet och bara mysa.

Älskar dig i massor

madde hjärta nisse = ...

10 Läs mer >>
Blir så ledsen och nedstämd när människor försöker att sätta sig på mig och bestämma saker som inte ligger inom deras ramar att bestämma. Det som är bra är att ingen lyckats än så vitt jag vet:) är inte helt lätt att försök bemästra mig. Tråkiga är bara att det är lite ledsamma dagar man får utstå innan fakta gått upp för översittaren försökaren och att denna förlorar mer än det ger. Sitter i bilen på väg hem mot ledig dag och 2 års firande med älsklingen i morgon:* over and out från Maddah

Tråkig fisk

3 Läs mer >>
Är ett ställe som jag tycker alla som är fullt friska skall gå in på och anmäla sig frivilligt till att lämna blod. Varför inte, ditt blod kan rädda en annan människas liv och är superbra med jämna kontroller av ditt blod för att se att allt står rätt till.

Som ni kanske anar så har jag idag varit och besökt de oerhört vänliga människorna på blodcentralen i varberg, sprut rädd och blodfobi som jag har så är det endå inte alls otäkt utan de kan verkligen sin sak.

Förutom att super boostat mitt karmakonto genom blodgivning och skänka mina 30 spänn till barncancerfonden har jag varit riktigt aktiv.

Gick upp kl 0645 och skutta eller snarare zombilikt släpde mig ner till tvättstugan, tillbaka till sängen för att försöka nana lite till innan tvätten skulle hängas 8 gick jag åter min släpande gång på väg mot tvättstugan och sen hem till sängen igen. och sen tillslut var det dags att gå upp på rikktigt vid kvart i 10 så jag hann hänga sista tvätten samt göra mig redo för blodcentralen vid 11. Intalade mig att jag skulle få sova efter att jag gjort min goda gärning.

Men kände mig piggare än väntat så jag högg tag i städningen direkt när jag kom hem, intalade mig att jag skull få sova efter och att jag skulle sova mycket bättre när jag visste att det var gjort.

Ludras kommer och hälsar på mitt i städningen för att hon vill låna min dator för att slutföra sitt engelska arbete om deportees, undras om jag vill hänga med henne och byta däck.
Min hjärna hade inte riktigt uppdaterat sig så det första den tänkte var att däckbytet skulle ske hos Torgny i rolfstorp och tänkte då att jag aldrig skulle hinna med det med all städning och så.
När hjärna processerat in all info den fått de senaste dagarna trillade pengen ner och insåg då att hon inte skulle byta till sina 740 däck utan det var ju HåGeR som ville ha på sig spikskorna.

Så bestämdes att efter att hon slutat skolan vid 15:20 så skulle jag följa med henne till emte i utbyte mot att hon fäljde med mig till stan.

Hann under tiden hon var i skolan städa klart, hämta tvätten plus köra en supersnabb powernapp.

HIttade inte riktigt vad jag önskat mig på stan men två dukar , en blomma och en klänning som ja inte tänkt köpa blev det. Plus lite gott till kvällsmat och fika ihopa med ludras.
Trodde för ett ögonblick att jag förlorat mitt körkort någonstans ute på stan, drabbades lite kort av panik innan jag återfann det i plånboken. Hade visst lagt det bakom det vanliga facket.

Sen var det hem, packa upp, äta och gossa ner sig i soffan som gällde.

Blev sjukt impad av mig själv när jag insåg att jag helt ovetande hade lyckats matcha soffbordsduken i exakt samma färg som det är på blommorna på TV-bänken.

Nu behövs det bara lite mattor, gardiner, blommor, byråer, målning och tavlor så är här snart riktigt trivsamt.

Kollade på du är vad du äter innan med Sara Löfgren, inte vidare tjock utan mest i behov utav att återfinna sin energi.
Hade varit super att få träffa en person som talar om för en vad man saknar i sin kost och hur man skall äta för att må optimalt.

I morgon kommer hjärtat hem, hoppas vekligen att han klarade förra veckans tenta så han är ett solsken och inte ett åskmoln.

Soundtracket till dagens städning var en av mina meat loaf DVDer upptäckte där en grymt bra bit som jag aldrig tidigare hört, Testify heter den. Lite gospelkänsla särskillt då den på DVDn framförs ihopa med en gosskör.

Nu är det återigen soffligg som gäller tills jag inte orkar hålla ögonen öppna någe mer.

geblod.nu

2 Läs mer >>
Såg idag på blocket att min gamla arbetsplats var till salu, blev faktiskt ganska så sugen på att slå till. Finns det ett ställ förutom blå dörren som har potensial att bli finte så är det verkligen det sället. Är dock inte vidare sugen på att arbeta där igen men hade varit riktigt najs att driva sin egna verksamhet.

Hade utvecklingssamtal på Jobbet idag, gick ganska så bra. var inte så många hårda ord utan snarare att jag kanske blivit lite väl mild det denaste året.
Finns vissa personer jag inte skulle vilja byta plats med under samtalen.

Nissen befinner sig i Helsingborg enda till på Fredag, gör inte så mycket när jag jobbar 10-20,30 förutom att det är lite ensamt och kallt å gå och lägga sig, fast det är det ju iof annars också då jag inte får gossa in min isbit kropp under hans varma och goda täcke.

Började faktiskt att läsa i min historie bok igår och tyckte faktiskt att den var riktigt intressant, kunde knappt släppa den för att lägga mig och sova. Lärde mig lite om homo erectus (stående människa), homo sapiens (hon som vet) och homo sapiens sapiens (hon som vet att hon vet).

Nu hinner jag inte skriva mer, ganska taskigt med tid när man är heltids arbetande studerande.

Forfarande ingen uppringning från personen som missade mitt samtal i söndags.
Husefriden före allt.

Charlies

5 Läs mer >>

Gårdagen sprang förbi precis som alla andra dagar gör nuför tiden.

          
Före                                        Efter

Men lite fick vi allt gjort, hann med att måla om i köket så att de nu är det enda rummet i lägenheten som verkligen känns som vårat egna. blev jätte mysigt även om färgen kan anses ganska lik gamla vardagsrums färgen. Hittade ju även ett bättre begagnat bord med stolar på blocket som vi igår inhandlade. Då vi inte riktigt lyckades med att hitta det perfekta matbordet unan att det kostade oss en förmögenhet fick det helt enkelt bli blocket bord. 
Är faktiskt lite stolt att vi i dagens slit och släng samhälle köpte något bättre begagnat. Nytt tyg på stolarna så blir det nog sketa snyggt, passar in fin fint med den gamla stilen i köket som också är utav gammal stil.

Med lite gardiner, blommor och tavlor på väggarna så har vi nog snart gjort oss av med ekot också.

Senare på kvällen var det dags för middag med Team Devils som chifen stod för.
Var oerhört trevligt, drack dock kanske lite mer än vad man skall göra för att må så bra som önskats idag. Tack och lov var jag duktig på att dricka massa vatten så att skadan inte blir alltför stor, mår inte helt piss bara lite trött å så men fint i övrigt.
Alla i sällskapet drack så det stod härliga till så vi var ett glatt berudat gäng, jag lämnade runt tolv då de andra skulle bege sig vidare mot oscars.
Undrar hur ludrasen mår idag, stackars lilla barnet jobbar ju idag. Tänkte bjuda hit henne på tacos ikväll runt det runda bordet.

 
Igår mådde hon iallafall kanoners

Tack Larsson för maten och alla ni andra och Larsson för det fantstiskt trevliga sällskapet.

Nu är det dags att mysa ner sig i soffan för lite soffmys.

Målning och middag

3 Läs mer >>
Tiden bara springer iväg och det känns som man är upptagen hela tiden men man aldrig hinner göra något.

Snabb sammanfattar vad jag haft för mig i veckan.

Måndag: Jobb 8-16 sen till systemet för att beställa vin som ej gick att beställa förän på tisdag till hjärtat.
Besök utav vännen linnéa som hade med sig finaste blomman. vi pratade, fikade och kollade på TV.

Tisdag: Jobb 7-15 sen till mossan och sverker för att äta godaste pepparrotssåsen och umgås på allmänt CP-klubb vis.

Onsdag: Jobb 8-16 ner till systemet igen efter jobb för att hämta vin flaska till mitt hjärta i alfa romeo style, möta mitt hjärta på kvantum för att inhandla mat som vi kan äta, till en annan flaska vin för att fira nissens födelsedag. Erik kommer på besök och det blir soffhäng efter det lite mys och sen säng.

Torsdag: Jobb 8-16 sen flänga runt i möbel och färgaffär för att försöka få inspiration till hur vi skall fixa finaste stämningen där hemma. Ett besök på Hajen och sen var det återigen dax att laga mat. Ludras gästade oss. Jag hängde ganska mycket vid datorn då vi äntligen hade vår uppkoppling åter, mycket att ta igen.

Fredag: Jobb 8-12 då jag inte pallade att jobba mer eftersom jag varje natt förlorat mer och mer sömn så igår sa kroppen tillslut stopp så jag frågade snällt om jag fick åka hem och sove eftersom jag var så oerhört trött och inte vidare effektiv någonstans.
Åkte kollektivt hem så jag passade på att läsa bloggar på bussen och det skulle jag aldrig gjort eftersom jag läste mammas blogg som påminnde mig om en person som jag försökt att inte bry mig så mycket om och det slog mig hur elakt det är att göra som denna gör.
Tårarna började helt okontrollerat att forsa och jag fick göra mitt bästaste så att inte hela bussen skulle märka vad jag höll på med. Efter det var det hem till sängen där jag somnade in i djup efterlängtad sömn som sedan avbröts 3 timmar senare utav min käraste som meddelade att det var dags att vakna då vi snart skulle åka iväg till halmstad för att kolla på Appelqvist och Persson ljuger för pengar.
Något som varken jag eller nissen var vidare sugna på, inte alltför avlägset att vi hade skitit i det och stannat hemma och kollat på tv i vanlig ordning. Jag trött och nyväkt som en björn i ide och nisse trött och inte alltför glad efter dagens tenta som enligt honom inte gått särskillt bra.
Hur som helst bestämde vi oss tillslut att vi skulle gå på det (var för övrigt en utav presenterna från mig till honom), och tur var väl det för det visade sig vara riktigt roligt och stämningen var betydligt mer lättad efter uppträdandet.

Idag: Sov jag tills jag vaknade och det var helt underbart att sakta få vakna upp i sängen utan en massa saker som måste göras, visst hade vi saker att göra idag men var inte skit akuta att göra direkt på morgonen.
har idag inhandlat färg till köket, inte helt olik färgen vi tidigare hade i vardagsrummet. lite tråkigt kan det kanske tyckas men vi trives väldigt bra med den färgen och efter att ha måla väggarna en gång så är hoppet stort till att det kommer att bli superfint.
Skall strax iväg och kolla på ett bord som förhoppningsvis passar sig fint i vårat nymålade kök.

Kvällen skall jag spendara med vissa delar utav jobbet på Harrys eftersom chefen skall stå för kalaset då det var vi som vann en tävlig vi hade i våras/tidig sommar. Team Devils bestående av Ludras, JP, Mattina, Kissten, Jag och Lina.
Skall bli trevligt, kan vara så att det kanske blir en Öl eller två till maten=)

Inte tid till något

5 Läs mer >>
Känns helt barockt att leva utan internet, tack och lov så har man mobilen och lunchrasten på jobbet som man kan ge sig ut och surfa runt i världen.

Började läsa min historia A kurs igår, inte helt lätt att läsa på distans utan internet. Pratade med bredbandsbolaget som tror att vi kommer att återfå vår kopplig till omvärlden i morgon.

Lyckades att hitta lite små skavanker med nya lyan så igår tog jag mig samman å ringde hyresvärden för att berätta om mina nya upptäckter, passade även på att berätta vad jag ansåg om städningen.
Inte för att det blir renare utav det men då har jag i alla fall sagt vad jag tycker och det kändes skönt. Kanske var därför som jag sov som en gris i natt. Vaknade när klockan ringde tidigt i ottan 05:40 hade bara små vaknat en gång och inte haft en endaste kisse/dricka paus på hela natten. Låg på rygg med armarna ovanför huvudet, till och med armarna hade somnat.

När jag kom hem från jobbet igår hade hyresvärden varit och fixat till det jag anmärkt på som barnlås till skåpsdörrarna. Blir helt vansinnig på sånt, varje gång man öppnar ett skåp blir det tvärstopp. Hade börjat skruva bort dem när jag upptäckte varför de tidigare hyresgästerna lämnat kvar dem, gick ju för böfelen inte att stänga den ordentligt utan dem.
Men nu så är det som sagt fixat.

Anar även att de tidigare hyresgästerna farit med osanning till hyresvären då de påstått att de anlitat en städfirma. Vet att de inte är de nogrannaste fiskarna i stan men betvivlar det starkt, då de sagt till nisse att deras föräldrar skulle städa. De har ju barn, så då hinner man inte med något.
Verkar ganska bra med barn för då kan man nog banne mig skylla allt på dem.

Klurar på vad vi skall måla nya lyan i för färger, tror faktiskt jag vill ha vår gamla gröna i sovrummet, trivdes gött bra med den plus att vi inte haft den så länge. Lutar även åt att det blir mörkbrunt på en utav väggarna i vardagsrummet, dock ingen aning om vilka färger vi skall ha på resterande väggar.

Nu är min lunch slut så nu skall jag kasta mig över julschemat. Åh så kul, skall fixa det som time care fuckat upp.

Utan internet

6 Läs mer >>
Efter att ha städat på 14 som en gnu och det är nästan omöjligt att hitta minsta gnutta smuts så vill man kanske inte så gärna flytta. Men intala mig att det är minst lika rent på 16. Men heller att det är. Massa kalkavlagringar överallt, smutsiga fönster, smutsiga golv, tjockt dammlager på elementen. Ganska missnöjd jäkla latmaskar. De hade inte ens gjort det själva. Så nu måste jag ju städa där med när jag vet hur rent det kan bli. Nu är jag och hjärtat på väg till ikea för att komplettera 16 lite. Kram

16

3 Läs mer >>
Så igår efter dagar, veckor och månader av förberedelse var det äntligen dags att flytta från 14 till 16. Gick fruktansvärt smidigt kl 930 skrevs kontraktet och ca 9.31 kom första flyttlasset. 10.50 var allt flyttat och 1230 var 14 färdig städad. Tack mestast till berggren, kalle, Ludras, lisa, erik, familjen dahlin/gemrud. Lite extra tack till Ludras som vi fick mutat kvar som städhjälp.

Flyttad