3 Läs mer >>


Häng inte upp er på datumet, bilden är tagen den 16 juli 2007.
Hon e så söt här som hon alltid är så kunde inte låta bli att lägga upp en bild till.

Fick väl bli en bild ...

1 Läs mer >>
Ett jättestort grattis till den underbart söta och gulliga lilla individen Tira som idag firar 3 år.
En bestämd liten fröken med ett stort förnuft.

Ser med stor förväntan framemot att få se denna lilla individ växa upp och bli en vuxen människa.
Massa kramar från moster madde.




Så här söt var lillaste tösen dahlin/gemrud för 1 år sedan

Grattis sötaste Tiran

5 Läs mer >>
Japp nu är jag innne på sista lunchasten i viskadalen och efter den så är det ca bara 2,5 timma kvar.
Skall snart ha förhandling som är en gruppövning som skall genomföras inför hela gruppen, är faktiskt inte så asligt nervös utan får helt enkelt köra på och se hur det går, har ju sett lite på de andra grupperna och man vet aldrig riktigt vad de som agerar cehfer kommer att säga, är kursledarna som agerar chef så det kan vara jäkligt hala. Men som Björn säger så är det väl ett ypperligt tillfälle att öva här innan man någon gång skall förhandla aldeles ensam med sin egna chef.
Har varit en ganska så trivsam vistelse i viskadalen doch inte så mycket egentid som jag hade trott men trevligt ändå:)

Igår var jag med gänget från Helens rör och spelade vollyboll eller hur det nu stavas. Kanske inte är den vassaste förmågan inom den sporten så var väl riktigt katastrof dåligt till en början men sen kom jag igång, eventuellt inte asagrym men rörde iaf vid bollen ett par gånger.

Gick och lade mig i tid igår så jag hann med lite TV-tid, fastnade framför made in sweden som enligt min mening var ganska så kul, har en viss förkärlek för musikprogram.

Hoppas att mitt nya singstar har kommit när jag kommer hem så jag kan öva lite på mina egna elita skills gällande musik;)

Snart åter till klass och ännu mera snart hem och bara en arbetsdag kvar tills jag är ledig, Wohoo=)

Skrämde förresten skiten ur en kille från kursen som åkte med mig till kinna för att inhandla lite förnödenheter, såg lite dåligt så var visst på fel sida utav vägen vid möte så att den mötande bilen körde över så att han passerade mig på högersida. oj oj oj inte bra, förstår faktiskt inte alls hur jag kunde missa det så brutalt:/

Maddah signar ut

snart hem

6 Läs mer >>
Som ordentligt trött fisk och fackligtombud befinner jag mig nu i viskadalen och skall så göra fram till onsdag. Hade helt ärligt hellre varit hemma hos min älskade men kände att det var dags att pröva med övernattning, detta är steg nummer 3 i handels kurs för förtroendevalda utav 6. dagen har bestått utav mat och disskutioner samt lite grupp arbeten. Har nu hunnit med en mycket välbehövlig lur. Trött så in i ... Då jag inte sovit vidare gott det senaste utan särskilld anledning:( ser det hela som ett viloläger ute i ingenstans borta från vardagen med serverad mat och massa ledigtid till att göra ingeting som att läsa å kolla tv. kan vara så att de andra tycker jag håller mig undan eller att de inte ens märker att jag smugit mig iväg för mig själv. Nu e det dags för dagens sista mål, tror jag missade det näst sista för jag har inte ätit sen 12 så jag e Asa hungrig så det skall bli gott me tacos:) kram kram

I viskadalen

0 Läs mer >>
Japp nu är verkligen den lugna tiden kommen till ullared, så det man får göra är helt enkelt städ städ och ännu mera städ. Kan helt enkelt se mig som en välbetald städtant så här års:) nu är det dags för askungen att återgå till sina sysslor för städuppgifter finns det så det räcker och blir över. Maddah signar ut

Städa städa städa

2 Läs mer >>
Mobilen har jag nu köpt, helt underbart fin och rosa är det lilla undret också med touch vad mer kan man begära.
Eventuellt kommer det inom viss framtid att dyka upp en bild på det lilla undret.

Mina lediga dagar blidde inte riktigt som jag tänkt, råkade nämna för sofie att jag skulle vara ledig torsdag och fredag så på onsdag kväll ringde hon och fråga om jag kunde passa meja på torsdag mellan 7 och 14. herregud tänkte jag så jäkla tidigt på lediga dagen och allt men tänkte att va fan det fixar jag kan ju sova mellan passning och gym.

Men tji fick jag, somnade inte fören vid 2 på natten och vaknade runt 5 sen ringde sofie och sade att jag inte behövde passa meja då även tira hade gått å blivit sjuk under natten, fick då sova ett par timma till innan det var dags att gå upp och göra sig redo för sowens årliga besiktning. Alltid lika nervöst när det är dags för det. Fick en fabbror som såg snäll ut som kollade runt lite i tystnad, körde han en sväng och kom sen in och sa att det såg bra ut. Åh så gott man vet ju aldrig vad de hittar när de kollar över, under och inuti sowen. Hade fått med mig lillpälsen som moraliskt stöd, nämnde då en av alla funderingar jag haft på natten som gick ut på att hälsa på den gamlegrå som enligt ryktet låg hemma med några brutna revben. Så vi bestämde oss för att åka dit med lite glass och choklad som vi et att han är väldigt förtjust i.

Sen var det hem, hämta ut min nya rosa kärlek på sössehallen, pilla lite med den och sen försöka få lite sömn.

Storpälsen ringde sen och frågade om jag kunde tänka mig passa töserna gemrud imorgon istället, sade först nej men när hon ringde igen lite smått desperat kunde jag inte säga nej även om det faktiskt kändes väldigt jobbigt då jag inte heller den dagen fick vara hemma och bara bry mig om mig själv som jag längtat efter så länge, extra tungt kändes det också pga att jag inte är ledig förän till helgen så massa jobba och kurs med sovaborta har jag innan jag äntligen får vara hemma igen. Självisk jag vet men känner att det varit väldigt mycket det senaste och att jag verkligen behöver vara hemma och reboota mig själv snart innan jag klappar ihop totalt.

Tack och lov var det inte lika okristligt tidigt utan denna gången var det mellan 9-12, gick alldeles utmärkt, inga större bråk töserna emellan. Tira fick ett litet brejk och kröp gråtandes under sängen när hon inte fick använda mejas spel men det gick över när jag sa att jag lägger mig på sägen och vilar tills hon är redo att komma fram.

Efter den ena aktiviteten efter den andra så frågade jag om det inte fanns något på Tv, meja som älskar tv sade att det alltid finns något bra på tv medans tira som hellre hade lekt med något annat sade att de inte får kolla på tv för mamma men meja menade på att det var ju jag som bestömde eftersom mamma inte var där=)

Sen var det hem vila lite, tvätta, laga mat och sen till ikea med min älskade när han kommit hem. Bredvid ikea hittade vi värsta grymma sportoutleten där jag spran rakt in i ett par skidbrallor som kostade ynka 100 spänn och var bra mycket snyggare/bekvämare än de jag köpt på gekås. Hittade kvittot på gekås byxorna så på måndag lämnas de åter.

Köpte även är vägghylla som faktiskt belv asabra i vardagsrummet, ger lite mer balans i rummet. plus lite annat som kuddar till soffan som även de blev över förväntan.




Så här söta e töserna gemrud samman med katten nisse som faktskt heter så.

Nu skall jag återgå till myskväll med min älskade, snart skall vi köpa lördagsgodis=) är så asagott när man bara äter det en gång i veckan.

Kram på er och krya på er alla som är sjuka där ute.

Rosaste

5 Läs mer >>
Japp efter en helvetes massa malande fram och tillbaka så har det nu hamnat en PS3a i det dahlin/larssonska hemmet.
Jo kan erkännas att vi kanske inte har störst användning utav den i hela världen men har man väl börjat tänka på att det hade varit kul med en PS3 så är det svårt att stoppa även om motgångarna varit många.

Först hittade vi en till jäkligt najs pris på nätet som vi lovades få köpa men efter det så försvann apan från jordens yta.
Sen åkte vi ner till giganten och skulle köpa det där men då visade det sig att de hade ett helt annan pris i butiken än det som visades på nätet, Och ja ja vet att de har intenetpris men dum som jag e trodde jag att det gällde på de som de stod intenetpris på för annars kanske det känns lite löjligt att sätta den logga på vissa produkter. Kompetenta tjejen i kassan förklarade det som att intenetpriser ha de ju för att handlar man på nätet så tillkommer ju frakt och så får man ju vänta lite längre, va fan e det för argument!!! Och på frågan varför det står internetpris på vissa så var det så helt enkelt.

Nä tackar vet jag butiker som har samma priser i butik som på nätet och som inte myglar med priset för att hman höft upp på pricerunner.

Så det fick bli den andra stora påochav affären som fick äran att sälja till oss efter en våldsamt massa övervägande, Mycket trevligare personal där med.
Nu har jag kört lite singstar ABBA så rösten min är helt slut, nissen har lånat lite kriga/döda spel från pär.

Bloggaftonen förra lördagen var fantastiskt trevlig=)
Ikväll blir det troligen lite spel, mat och vem vet kanske en bluray film.

Har för övrigt varit duktig flicka och varit ute och gått 2ggr på jobblunchen samt att jag varit ute och joggat idag. Fantastiskt härligt med både promenad och jogging:)

Krma kram

PS3

3 Läs mer >>
Japp då var det åter dags för en uppdatering, har i vanlig ordning inte haft varken tid eller lust att blogga. Men ser återigen ljust på framtiden och sen jag upptäckte hur dyrt det kan bli att mobilblogga så har jag därför lagt den aktiviteten åt sidan.

Ja vad har då hänt sen sist jag skrev, vet faktiskt inte riktigt, tiden har gått så snabbt och helgerna så många.

Kan börja med en snabb sammanfattning utav 2008.

Första året då jag haft 3v semester i rad, helt underbart särskillt eftersom en utav veckorna var rena tropiska sommarvärmen.

Äntligen betalat av SOWen ungefär lika lycklig den dagen som när jag hade köpt honom och körde han hem från Göteborg som om han blev min igen

Köpte mig en alldeles sprillans ny och asasnygg cykel

Börjat bli en ganska så duktig flicka gällande mitt sparande

Asagrym på att köra gokart

Riktigt aktiv på gym och springslinga jämnfört med de senaste 10 åren

Flyttat med mitt hjärta till en 3a

Sökt till polisskolan men ångrade mig sedan, varför utbilda mig till ett yrke med värre arbetstider än vad jag har i dagsläget.

Sett meat loaf live in concert

Klarat mig ifrån getingstick en sommar då nästan alla fick smaka på gadden

Börjat läsa historia men fick lägga ned då jag inte har något läshuvud eller någon tid

Ja och antagligen en himla massa annat som jag glömt av

Nu är 2009 här och ambitionerna är höga inför det nya året, 2008 känns som ett mellanår som transporterar mig vidare ut i framtiden. Hoppas på en del förändringar under det kommande året, kanse att jag kan ta min tumme ur röven och komma på vad jag vill bli när jag blir stor, är ju faktiskt 28 fyllda nu.
Kanske reda ut ett gammalt trassel från förra året, eller varför inte lägga det bakom till det historiska 2008 och låta det stanna där.

I vanlig ordning så står ju även leva sunt ganska högt upp på listan även i år, dra ner lite mer på godssakerna och unnandet och hinna med lite mera tid på slingan eller gymmet.

Jag vill helt enkelt utvecklas som individ och i arbetslivet  och komma vidare 2009.

Har fått en massa fina presenter som till ett exempel i julklapp fick jag finaste röda ipoden, som idag sällskapat mig på slingan, blir dock inte klok på itunes. Och i födelsedagspresent fick jag den goaste haglöfsflisen man tänkas kan från min älskade och utav resten utav familjen fick jag en wakeup light så att jag varje morgan kan vakna till fågelkvitter och solsken, visst låter det härligt.

Funderar dock på om några har slutat att ge presenter till de som fyller 28 år just 2009:(

Blod är tjockare än vatten.

Ikväll blir det bloggafton/viinkväll och lite därför känner jag att det är hög tid att uppdatera här så att jag kan försvara mig när mina bloggande vänner frågar vad jag haft för mig det senaste.
Det skall bli supertrevligt men viin och pizza.

Har för övrigt varit galet aktiv idag, började med att springa i ca 26 minuter sen hem flåsa av mig och sedan ge oss iväg på en promenad ner till stan, stationen, willys och sedan hem.

Försöker även införa en ny vana på jobbet att jag skall försöka ta mig ut på en promenad på ca 30 min varje lunch (inte helger) med början igår.

Nu signar maddah ut

2009