6 Läs mer >>
För första gången på länge kände jag att joggingen gett resultat, från att på tvång ha fått släpa benen runt banan med blytunga steg så var det nästan benen som släpade mig runt banan. Gick rasande fort enligt mig och kan instämma i chefens råd att hårdrock får bra fart på en när man springer, om nu avenged sevenfold och renegade five räknas som det. Hade uppdaterat poden men lite nytt och nygammalt innan samt tagit bort lite gammalt skräp, eller det var vad jag trodde jag och shuffle drar inte alltid jämnt men det är ändå den mest använda julklappen=)

Har köpt en ny bästaste träningskompis i form utav en grön blomprydd pulsklocka som gör det mycket, mycket roligare att träna. Bästaste tipsen till den som finner det svårt att motivera sig. su nu bokför jag all träning med kalorier och hela kittet.

Arbetshelgen är över för den här gången, skall bara jobba en dag i ullared denna veckan, resten utav dagarna skall jag på performance management kurs i borås. Skall bli spännande med hotellboende och allt. Och underbart att komma ifrån vardagen lite.

Är även sista veckan för min kurs i organisation och ledarskap, fick MVG på min första inlämningsuppgift och mitt första prov så om jag spelar mina kort väl kanske man kan ro hem ett MVG i hela kursen och det hade ju varit lite mer än underbart. Blir en tuff vecka men gott när allt är klart.

Igår var jag och jultisen hos mamma och håkan som denna helgen fått äran att passa töserna dahlin/gemrud. Underbara små liv de där, Meja den modiga som inte räds över något och Tira den sköra som är rädd för det mesta och talar sitt egna språk men som är så snäll och glad för det mesta. Som tur är har hon meja till tolk de gångerna vi inte förstår=)

I fredags premiärkörde jag och Nissen gokart banan och den var klart mycket bättre än förra året då de har fått den omasfalterad pga lite grävningar.

Juliasen och jag har nu lämnat frisk och svettig för att nu bli friskvågar. Japp det är ganska så stor skillnad på gym och gym både på bemötande och standard. Har testat på flowing och vatten/styrka, kunde inte riktigt röra mig normalt efter flowingen men det gjorde ont på rätt ställen. Vatten/styrkan var kanske inte det mest ansträngande jag varit med om med tanke på att med jag och jultis inräknat så låg nog ändå medelåldern på 65 år.  

Ha fått min nya våg som funakr fint men kan inte annat göra än att hålla med en som recenserat vågen att den visar minst ett par kilosar för mycket=)

Nu signar maddahsen sig ut
Tag hand om er och glöm inte att tänka positivt, för negativt tänk tar er ingenstans. Liten påmminnelse till mig själv kan man nog säg;)

Fy fasiken så härligt

4 Läs mer >>
Varför är det så att man ibland bara känner sig ledsen, men vill kura in sig i ett hörn och sitta där å gråta en liten stund i total självömkan.

Har ingen anledning alls till att känna mig nere men gör det ändå, kan det vara för att jag käner mig ur form med ett ömmande knä och en ond hals? Vilket är det närmsta sjuk jag brukar komma och känner att jag bara vill bli kramad och bortskämd för ett ögonblick så att jag sen snabbt kommer tillbaka med nya starka krafter.
Vet att man inte skall gnälla när man har det så bra som jag men ibland måste jag få göra det.

Så mycket som behöver göras, så jag slits mellan att gräva ned mig i soffan med en filt eller ta tag i dagens sysslor som är:
Städa
Duscha
Fixa rullgardin
Ordentlig städning av datarum
Ordentlig städning av garderob
Köpa vin
Plugga

Så i vilket fall så hinner jag inte sitta kvar här
Massa krams

Ledsen

3 Läs mer >>
Gamla vågen åkte i soprna förra veckan då jag inte längra ansåg att den var trovärdig, och ja jag vet att många sitter och hånler över detta men helt ärligt så hade den faktiskt gått sönder. För finns ingen möjlighet att jag kan gå upp 5 kilosar från en dag till en annan.
Visserligen har jag trivits fint med min gamla ikea 59:- våg som eventuellt varit vänlig och visat något kilo mindre än alla andra vågar (iof inte det senaste, tror jag) men nu fick det vara nog så den åkte ut.

Har under några månaders tid gått å varit sugen på en våg som mäter lite annat än vikt som kroppsfett, vätska, muskler och benmassa, så idag har jag gjort slag i saken och beställt mig en ny våg över nätet då det inte finns några ställen i denna staden som säljer anständiga vågar till anständiga priser. Så inom några dagar har jag min nya trotjänare i lådan eller på min post.


  

                                                         .
Bilden lånad från tretti.se Beurer BG55

Så nu blir det full koll, eller iaf nästan. Förhoppningsvis bättre än min 8 år gamla ikea.

Nu är det bara en pulsklocka och nya fälgar som jag saknar från min önskelista.

Ha det finaste

Ut med det gamla

1 Läs mer >>
Nu har jag återigen varit ute och fotat lite på naturen som står i full blom, har även att lyckats få med ett av de fantastiska djuren som hjälper till med detta och som mot alla naturens lagar faktiskt kan flyga även om det inte borde vara möjligt.


Underbart vackra bokskogen


Bästaste köttet i världen, grillat.


Världens sötaste oscar


Hundar, glassar och upp och ned vända korvar ej välkommna.


Den lilla ludna humlan, de är så söta så man vill ha en som husdjur,
synd att de bräns och troligen är ganska så svår tämjda eller tämjade
eller jur man nu böjer det.

Vill även passa på att sända ett grattis till min mormor på 77 års dagen, tror söker du sitter på ditt moln och tittar ned på oss. Tror dock inte att du ser oss för här är inte ett moln så långt ögat kan nå. Massa kramar på dig iaf.

Ullisar har fått in mig på att räkna nummerplåtar men för att det inte skall var helt omöjligt så har jag bestämt mig för att bara köra de med likadana nummer som 111, 222 osv. Är nu uppe på 333 så för att rubba in det helt på mig så såg jag under väldigt kort tid 3 olika bilar med 333.

Nu skall jag ge mig ut på en liten joggingtur för att stilla mitt dåliga samvete pga avsaknad utav motion de senaste 2 dagarna.

Kram och hej

333x3