3 Läs mer >>
Sitter i bilen, (inte min:(för den är trasig) med Lisa, amanda, petter och hjärtat på väg mot liseberg. Får se om man vågar åka något har ju blivit fegare på äldre dar:) kram

Nu blir det åka av

1 Läs mer >>
Pengar är bland det äckligaste som finns, vet inte riktigt vad de har varit med om i vems äckliga händer eller fickor de legat i. Så varför inte lägga ned kontant hanteringen helt. Ni som är gamla och inte vågar betala med kort, sluta var så jäkla rädda för ny teknik. Affärer som inte tar kort, hallå det är 2009 nu. Och de som tar avgift för kortbetalning, sluta var så snåla och skyll inte på bankens avgifter. Tänk i stället på rånrisken.

Pengar är äckligt

4 Läs mer >>
Har även jag liksom jultis känt mig lite extra ledsen det senaste, även jag utan anledning. Man liksom bara är extra känslig och tror då att alla andra runt omkring skall förstå detta utan att man säger eller visar det.

Har vid flera olika tillfällen idag tänkt något i stil med tänk om den andra personen förstod att jag kände mig ledsen då kanske den hade varit snällare som exempelvis kunden som snäser till på en eller säger en helt överflödig spydig kommentar, eller kollegan som säger något mindre snällt eller inte tänker på hur ledsen någon kan bli utav känslan utav utanförskap. Och sist men inte minst bilar som bländar på så man inte ser ett skit i sista sekunden, de har inte en tanke på att det sitter en människa i bilen de attakerar med sina starka ljus som kanske känner sig ensam och ledsen som då kan känna sig ännu mindre och ledsnare.

Tänkte i bilen på hur ofta det händer att man själv gör alla dessa sakerna mot människor runt omkring då man inte vet eller tänker på hur saker man gör eller säger kan uppfattas.

Många kramar

När ingen vet

2 Läs mer >>
Har legat i sängen och lyssnat på blåsten och regnet utanför och myst av tanken att jag faktiskt hade tid att bara vara i några timmar, någonstans mellan sovande och vaken.
Avundades inte hjärtat i morde vi 6 snåret när han cyklade iväg till stationen.

Hösten är en underbar tid då man liksom kan vara inne utan att känna sig som en dålig människa utan det piskande regnet och blåsten ger en liksom ett okej på det.
Man kan även kofta på sig ordentligt samt sitta i soffan å mysa med levandeljus och en god kopp Te. 

Ser dock inte så mycket framemot att ta mig ut ur mitt näste om några timmar, får hoppas på att vinden lugnat sig och att regnet har fallit färdigt för idag.

Skall klippa mig 13:30, kommer säkert att få skäll då jag misshandlat mitt redan plågade hår med lite blekning:S

Sen skall jag och ludras till GBG för att kolla på teater och äta mat, helt enkelt nyttja judasens 23års present från mig.

Köpte mig ett par nya stövlar igår, var nu ca 4 år sedan jag köpte de stövlarna som jag nu skall försöka att ersätta och som jag försökt att hitta ersättare till i minst 2 år. Dessvärre tvungen att ersätta då de är ganska så slitna. Har lärt mig att det kan definitivt vara värt att lägga lite extra pengar på ett par stövlar som man verkligen vill ha istället för att snåla då dessa varit mig trogen i snart 4 år så blir inte priset per år så dyrt=)
Kan erkänna att det finns vissa likheter mellan de nya och de gamla men varför överge ett vinnande koncept.

Nope dags att kolla posten, kanske något spännande från tradera elelr nåt.

Varma höst krams från mig

Och så kom hösten

10 Läs mer >>
Oj oj nu känner jag mig som tröttaste fisken i stan. Har haft tre super fulla 10-20:30 arbetsdagar på raken nu som jag även passade på att klämma in ett pass i gymmet i morse så nu är jag verkligen trött.
Skall bli underbart gott med 2 dagar utav ledighet, eller nästan ledighet iaf plus att mitt hjärta som varit i helsingborg sen i måndags kommer hem i morgon.

Väntar även på en del spännande saker inhandlade på tradera som jag hoppas dyker upp snart.

Känner mig lite ledsen då det återigen talas om partaj på jobbet som de flesta verkar vara bjudna till och min inbjudan har väl återigen kommit bort i posten.
Ganska så tråkigt med en touch utav elakt att göra på det viset, är jag en sån partydödare eller vad kan jag ha gjort för ont.
Kan faktiskt vara jävligt rolig när jag sätter den sidan till=)

Nä nu skall jag sätta mig och dö i TV-soffan.

Ha det bäst alla ni som faktiskt bjuder mig på kalas, alla ni andra kan dra något gammalt över er.

Trött