3 Läs mer >>
Hej hej Hallå

Japp var börjar man, tänker inte återberätta allt som hänt sen sist utan bara gå vidare från här.

Tänkte mest snöa in på hälsoliv då det i måttlig mängd är något som ligger mig varmt om hjärtat.

Är en av de lyckligt lottade som nästintill aldrig blir sjuk och det kan nog mest förklaras med mitt orealistiskt starka imunförsvar så kan inte i det avseendet propagera för motion och sunt leverne utan även under min väldigt träningsfria period på ca 10år har jag varit mycket frisk. Kan byta saliv och andra vätskor med sjukling utan att drabbas det minsta.
Oroar mig ibland för att vara en av dem som aldrig är sjuk, motionerar och lever sunt som helt plötsligt bara faller ner och dör eller drabbas av cancer eller liknande.
Men om nu så skulle vara fallet, att jag blev allvarligt sjuk så är jag helt övertyga om att en någorlunda tränad kropp har större möjlighet att ta sig igenom allt hemskt som väntar jämnfört med en soffpotatis.

Är ingen atlet, har ca 5-10 kilosar som inte hör hemma på kroppen för att jag skall vara nöjd. Så det är väl vägen dit som kommer att vara mest omskriven här.

Tycker smoothisar är fantstisk föda då man kan smootha väldigt många olika ingredienser.

Har eventuellt lokaliserat boven till utebliven viktnedgång även om jag motionerar duktigt, utesluter kakor och godis och äter medvetet. Stantons dagens, ligger i en silverlåda som man slevar i sig ifrån till maten är slut oftast. Lägger man upp det på en tallrik så blir den rågad, skojjar inte.

Man blir faktiskt piggare och framförallt gladare av att röra på sig.

Joggat ca 5km på 36 min idag.

5 dagar tills jag befinner mig i Egypten och den ca 28C värmen som erbjuds där.

Ca 10 min tills jag ligger i sängen.

Ha det fint

Can I get a AMEN!!