0 Läs mer >>

Har så orealistiskt ont i halsen så jag vill varken prata, äta eller dricka något. Är läget oförändrat i morgon får jag nog ta mig till vårdcentralen.

Har så orealistiskt o...

2 Läs mer >>

Ledarskap steg 1 har jag gått på idag. Alltid kul att få lite hjälp på vägen i sitt arbete. Hoppas kunna ha god nytta av dagens arbete när jag kommer till stockholm. Har av märklig anledning råkat ut för hosta. Har för mig att man först har ont i halsen sen får hosta. Men nej skippar det och går direkt på rethostan. Tur är att jag har den fantastiska mirakel medusinen som på något vis kan råda bot på hostan.

Ledarskap steg 1 har ...

3 Läs mer >>

Det är fel att tro att någon som kan trollbinda människor till att dyrka för en tid på något vis skulle vara bättre än någon annan. Snarare tvärt om kan vara farliga. Kolla bara på exempelvis vad hitler åstadkom.

Det är fel att tro at...

1 Läs mer >>

Inatt jag drömde en märklig dröm om smurfar och jobbet. Drömde jag stod i infodisk och det kommer fram en fet man och frågar mig om smurfpaketet som följde med om man köpte en viss tv. Det var till för att pimpa tv, ungefär som lyslamporna vi säljer. Skulle visa honom borta bland tillbehören vad vi hade för olika och hur de fungerade. Sen berättade han vad han skulle ha dem till, lade sig på golvet som då skulle illustrera hans säng. Drog i ett snöre och in kommer en hamburgare som han äter upp och i slutet på detta snöre skulle han fästa en smurf... Drömmar är mycket märkliga men ofta ganska underhållande:)

Inatt jag drömde en m...

1 Läs mer >>

img_0116 (MMS)

Ätligen kommit till en affär nära mig. Har sedan länge varit sugen på att testa kesos mellanmål och idag fann jag den äntligen. Stor fan av keso som man är var förväntningarna enorma. Så här efteråt är jag inte helt imponerad. Nötterna och frukten muns men keson kändes lite salt. Har köpt en smak till som jag får testa senare. Kram å hej.

Ätligen kommit till e...

0 Läs mer >>

img_4854 (MMS)

Gör ett nytt försök, slänger även med det snygga tyget som satt under det andra tyget:)

Gör ett nytt försök, ...

0 Läs mer >>

img_6639 (MMS)

Äntligen så har jag fått klätt om våra stolar, får gissa själva vilken som är före och efter. Ganska nöjd själv:)  Fick ett samtal innan som fick mig att tänka lite, våga eller inte?  Kram kram

Äntligen så har jag f...

1 Läs mer >>

Känner mig tjock och bitter. Får nog dra ner på jordnötssmör och försöka tänka positivt.

Känner mig tjock och ...