0 Läs mer >>

Funderar lite på det här med att vara social. På senare år har jag helt tappat suget av att dricka mig full och gå ut på krogen. Däremot så tycker jag att det är himla trevlig att umgås med folk och dricka sig till lätt berusning gärna med en bit mat. Så jag går gärna på en en förfest men drar mig gärna hemåt när de flesta andra börjar tänka på sig att ta sig till krogen.
Det som brukar göra detta lite tråkigt är att när man vill dra sig hemåt möts man nästan alltid av en kör där det klagas på hur tråkig man är och att man är gammal. Detta gör då att man kanske ibland avstår en inbjudan då man vet hur det slutar vilket är himla tråkigt.

Läste i en tidning ett tips som jag därför vill sprida till de som kanske inte tänker på hur det känns för den som går hem.

Tacka och säg att det var trevligt att personen kom istället för att få den att må dåligt för att de går tidigt.

Allt för nu
Kram

Det där med det socia...

0 Läs mer >>

Tänkte att det var ett tag sen men inte mer än tre månader.

Har hänt massa sen sist men har inte tänkt att skriva allt här.

Så tar det största i korthet bara.

Hade en fantastisk resa i rom med min älskade.

Har fått och börjat på nytt jobb, spännande och kul.

Skall bli moster igen:)

Julen och nyåret var mysigt men fullt med jobb och avsaknad av stämning. Ser fram mot nästa jul när man förhoppningsvis får vara ledig alla röda dagar:)

Funderar på vad jag ska göra med bloggen, funderar på om jag skall använda den till mina funderingar. Blir en del sånt när jag åker mycket tåg och ser mycket folk som får mig att fundera.
Flummigt, ja visst:)

Allt för nu:)

Kram kram

Jösses