2 Läs mer >>

Rörigt!! Nu har vi stött på lite problem med avloppet och det är sälla särskilt kul då själva inte har så bra koll på vad man skall göra. Är troligen något som stoppar upp i röret ut mot det kommunala avloppet samt att vårat rör gått sönder någonstans. Så ikväll skall pappa komma å se om han kan hjälpa oss. Får bila lite i golvet i källarn å se vad vi hittar. Skall även hämta de två fönstren som vi skall byta i år. I övrigt kan jag inte klaga på mitt semesterväder, steker och har det gott. Det som blir lidande är dock renoveringarna inomhus. Imorgon skall jag å Lisa kolla på Springsteen, av vädret att döma så känns det laddat för folkfest:)

Rörigt!! Nu har vi s...

1 Läs mer >>
Första rummet nästintill klart=)
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Nu är vi så gott som klara och ovan har ni lite före och efterbilder. Känner mig ganska så nöjd. Elementskydden har vi snickrat ihop själva, likaså väggen med träpanel så lite exra stola över det är vi allt. Nu skall de bara fixa lite med elen vid TVn.
Golvet gick tyvärr inte att slipa så vi får leva med det ett tag till, fördelen är att vi sparade oss ca 6000:- på det=)
Så ikväll kommer vi troligen att flytta in i vårat härliga vardagsrum.

Vardagsrum nu och då

0 Läs mer >>

img_2938 (MMS)

Vägen hem en fantastisk vacker kväll:)

Vägen hem en fantasti...

1 Läs mer >>

img_3373 (MMS)

Igår byggde vi träpanelvägg som vi sedan skall hänga tvn på. Där satt redan någon form av trävägg men den var inte så snygg. Blev helt ok enligt mig. Kommer troligen bli tvungna att köpa ny tv då den gamla 42" an blir för klen:)

Igår byggde vi träpan...

1 Läs mer >>

img_4190 (MMS)

Detta är vår första plantering, mycket fin gåva från mamsen:)

Detta är vår första p...

0 Läs mer >>

img_8650 (MMS)

Tog lite bilder utifrån med instagram som jag tänkt lägga upp här men blogg appen och jag funkar inte så bra idag, kanske blir en iaf:)

Tog lite bilder utifr...

2 Läs mer >>

img_3084 (MMS)

Mongo.... Tänkte bloggat via appen men gick inte logga in. Var ju ganska längesen så jag kan ju glömt.  Tänkte göra sista försöket någonsin att få liv i min gamla blogg.  Var inne å kollade gamla inlägg, är ju himla kul att kolla tillbaka särskilt med många bilder. Har ju ett hyfsat stort projekt att blogga om nu så planen är att skriva och lägga upp mycke bilder på vårat charmiga gamla hus och dess förvandling:)

Mongo.... Tänkte blog...