0 Läs mer >>
Är inte så lätt. Oroar mig lite att resultatet kommer se ut som kaos när färger och mönster skall matchas. Skulle kunna bli väldigt fint om jag lyckas men även väldigt fult. 
Spenderade lite tid hos färghandlarn igår och tog lite bilder på eventuella kombos. Ett förslag syns nedan.
Golvet är lagt och det blev sjukt bra, tog sambon 10h att få till men frågar du mig så var det verkligen värt det:) 


Att få till en snygg ...

0 Läs mer >>
Nu är köket ute och kört till dumpen. Visst arbete var det men har gått över förväntan. Har dragit en hel del rör för el och spotar och gipset är uppe i taket. 
Nu är det ca 3v till bänkskivan kommer så vi har ganska ok med tid att få ordning på allt annan innan dess. 


Kökslöst

1 Läs mer >>
Från sitt gamla kök som är ett riktigt hantverk ( platsbyggt ) från 57 är inte så lätt. Även om färgerna och mönstren inte är en kombo jag själv valt så är skåpen, lådorna och detaljerna så fantastiska så det gör ont i mig att kasta ut det. Dessvärre fick det bli så efter långt övervägande då det blivit för mycket arbete med att renovera och få det fräscht. Nu blir det nya grejer men med en klar retrokänsla. 
Fotat det gamla köket i massor de senaste dagarna innan det imorgon körs till dumpen. Så här ser det ut nu.


Att skilja sig

0 Läs mer >>
Börjar dra ihop sig för det största och kanske viktigaste projektet i huset. Riva ut det gamla köket och in med det nya. Golv är köpt och stommar är beställda. Blir några tuffa veckor men vilken dröm det kommer bli med ett modernt kök med touch av retro. Normalhöga bänkar och DISKMASKIN:) håll utkik efter före och efterbilder. Gör lite ont i mig att slänga det gamla fina platsbyggda 50-tals köket. 

Köket

0 Läs mer >>

Jösses kanske någon tänker, inte igår. Lade ner bloggandet när appen bara strulade, nu något år senare kanske den är bättre. Om så är fallet kanske det kan bli några inlägg då och då. Mest troligt om katter och ett gammalt tegelhus:) 

Testing