3 Läs mer >>
Nu har snart denna helgen passerat med en rasande fart.

I fredags strax innan jag skulle bege mig till jobbet plingade det till i min mobil, ett mess från min mamma som gjorde mig varm i hela kroppen och så glad att jag flera gånger fick hejda tårarna i SOWen på 153an.
Meddelandet löd enligt följande:
"Nu har det hänt, dom har förlovat sig"
Dom i detta fallet är familjen Dahlin/Gemrud. Detta på Rolands 40åriga födelsedag. Var verkligen inte en dag för sent.
Fredagen var oerhört rolig och jag skuttandes på små moln tyckte till och med att tiden gicka alldeles för fort så att alla sysslor inte hanns med.
Jättestort Grattis till er båda och ett separat jättegrattis till 40 åringen.

Gårdagen sprang ifrån mig med raska steg, hann med lite shopping innan det var dags att börja tillfixet av mig inför den stundande Viiin kvällen eller som det också kallas bloggafton.

Judas och Bobby anlände strax efter att klockan passerat 17:00 placerade ungdomarna vid WIIspelet edans jag röjde det sista i köket, startade kaffebryggaren och började förbereda för vår traditionella irish coffe.
Hjälptes alla åt för att få till den där perfekta drinken. blev mycket muns även om jdasen rynkat stabilt på näsan åt den laktosfria grädden men som hon sen erkände var riktigt god, kanske den godaste irish grädden jag smakat här i Sverige.
Efter att vi slurpat i oss irishen och spelat lite guitar hero och lite raving rabbids begav vi oss mot villa morkulla med en liten sväng om campino innan för att fixa kvällens käk.

Möttes av den sötaste 10månaders bäbin jag skådat på väldigt länge och kanske den gladaste också. EmmaLi var så oerhört glad att få träffa oss och vi minst lika glada över att få se henne, var ett tag sen vi sågs så hon har ju utvecklats något enormt sen dess. Med lite hjälp stod hon med världens störstaste leende på lite halft svajiga ben och gurglades till mig.

Dracks 3 olika sorters viin rosé, vitt och rött. och pratades i massor var extremt roligt. mindes lite roliga händelser från tidigare år och skrattades i massor.
Blev ju lite sluddrig på läppen av allt viiinet men oj så kul det var. Får bli en tradition att träffas på detta vis varje gång bobby kommer hem. Har ju varit lite av en tradition innan mellan mig, bobby och judas men kändes som om cirkeln slöts nu när ullisar också var med.

Har fått 2st mycket fina namn på mig den senaste tiden, börjades med mossadah för någon vecka sen, men på något vis som jag kanske inte exakt minns hur utvecklades det igår till snoop maddah.

Tack tjejer för en fantastisk kväll.

Idag var det dags att kolla på lägenhet, pratade med hyresvärden i tisdags om en ledig 3a några trappor bort från våran. Idag var det äntligen dags att kolla på den och den var faktiskt bättre än jag väntat mig. Balkonen var helt ok och kändes mer öppen än jag väntat och köket var bra mycket större än det vi har i dagsläget.
Efter mycket funderingar på om det verkligen är någon idé att flytta då jag funderar på att plugga och nissen redan pluggar, enades vi (kanske mest jag) om att jo för fasiken vi kör på det, kan ju dröja jätte länge innan jag kommer in på skola och kan ju inte grunda alla beslut i livet på saker som kanske inte ens kommer att hända.
Så den 1 November bär flyttlasset av. kommer bli riktigt nice tror jag. Saknade efter denna lägenheten kommer förstå att finnas men oh vad gott med riktigt kök och balkong.

Nu skall jag strax dra med mig ludrasen på Bio. Mamma Mia the movie.

Hjärtat har begett sig till Helsingborg inför morgondagens skolstart så jag är gräsänklig fram till på onsdag.

Wiin och annat gott

4 Läs mer >>
Dagens diss:

Jag placerad i informationsdisken, hjälper en kund och frågar sedan nästa om jag kan hjälpa honom.
Han på säkert avstånd säkert 2m från disken frågar om det inte finns någon personal.
Jag kollar mig lite omkring lite smått förvirrat och säger att jag är personal och jag kan hjälpa till.
Han kollar på mig och frågar igen om det inte finns någon personal som kan hjälpa honom.
Jag som börjar bli lite irriterad säger att jag kan hjälpa honom.
Han kommer besvärat lite närmre disken och suckar djupt å säger okej får väl försöka med dig då.
Har en ny Dell dator som min gamla skrivare inte fungerar till och behöver då en skrivare som fungerar till nya datorn.
Jag säger inga problem alla skrivare vi säljer fungerar till datorn din.
Han betvivlar vad jag säger och börjar yra om vad som händer ifall den inte funkar, får han pengarna åter eller hur skall han kunna veta.
Jag säger att nope inga pengar åter om du öppnat och installerat patronerna men du behöver inte oroa dig då det skall fungera.
Han skruvar besvärat på sig och säger att nä det fungerar inte, frågar sedan vart vi har skrivarna och lämnar mig i infodisken.

Hmm kan det vara så att annat ord för personal i elektronikbutik på 2008 talet är MAN.

En anna briljat fråga var vart vi hade artikel nr ******* någonstans, jag som inte lyckats lära mig alla 5000 olika artikelnummer frågar vad det är och kunden svarar en digitalbox för det analoga nätet...??+.. hmm oki...
Kollade iaf upp artikelnummret och hittade boxen. vet dock ej om den är för det analoga nätet eller om det kan varit så att hon menade för det fria marknätet=)

Lyssnade igår på nyheter på lätt svenska (klartext) och de pratade om landet jordanien. kom då inte helt osökt att tänka på detta klippet:)

http://www.youtube.com/watch?v=DhjNiAg7gf0

Jaha vad kan man säg

2 Läs mer >>
Hur kommer det sig att hastighetsmätaren i bilen tydligast visar 20, 40, 60, 80, 100, 120 etc?
När de svenska hastighetsgränserna ligger i på 30,  50, 70, 90 och 110.
Är det för att de skall vara svårare för oss som kör att hålla rätt hastighet, vi som ibland är stressade kanske råkar köra lite fort och de som är gamla har svårt att se vad mätaren står på så de helgarderar sig med att ligga 10-20 kmh under och det kanske kan vara så att det är då extra svårt att se i kurvor och nedförsbackar då det måste bromsas var 5m så att bilen inte skenar.

Dagens fundering

7 Läs mer >>
Så jobbigt, skulle testa på att jogga 2km idag på tid. För att kvalificera in sig på polisskolan skall man bland annat klara av 2km löpning under 10 minuter om man är tjej och 9:30 om man är man.
Mitt mål är ju då förstås att klara det under 9:30 för att vara på samma nivå som grabbarna, vill ju inte komma in på andra vilkor än dem.
Det tog mig idag 10:45 att jogga min uppmätta 2km sträcka och det med livet som insats kan jag lova. Höll banne mig på att dö när jag kom innanför dörren, våldsamt ont i halsen, tryckande smärta i bröstet och ont i käkarna. fick ligga en lång stund och flåsa för att närma mig min normala puls igen.
Halsontet är fortfarande kvar men har haft lite halskänningar de senaste veckkorna, kanske kan ha lockat fram det nu så det snart går över.
Tilläggas får att jag inte varit ute och joggat sen i maj tror jag, så med lite fan anamma så skall jag nog snart fixa det=)

Ty fusan

1 Läs mer >>
Och många andra dagar också för den delen.

Kund: Får jag med allt jag behöver när jag köper den här TVn.

Jag: Beror på vad du behöver, om det du behöver är strömsladd, instruktionsbok, fjärr och batterier så ja.

Kund: Aha vad behöver jag mer då?

Jag:  Vet inte riktigt, kanske sladdar att koppla in och ut saker till TVn, väggfäste etc, etc.

Hur skall jag ett enkelt affärsbiträde kunna veta om det är allt kunden behöver.

Frågan för dagen

6 Läs mer >>
När jag kom hem väntade det otäcka brevet angående den ardra rättegången i min låda.

Ganska stolt över att jag genomled och faktiskt enligt min mening klarade av dagens förhör som vittne riktigt bra, inte alla dagar jag är så förtjust att prata inför okända människor.

Passade även på att fixa nytt pass då mitt gamle är lite slitet eftersom det fick agera ID när jag var yngre och ute och partajade betydligt hårdare än vad jag gör nuför tiden. Nära att inte få lämna landet då det fanns risk att jag inte skulle få komma hem igen eftersom det var så söndrigt så lite svettigt var det allt den gången=) Bestämde mig då att det var dags att fixa nytt och nu nästan 1år senare så är det fixat=)

Därefter mötte jag jultis utanför skola för att bege oss till vår gamle mor som std och torgade utanför håstenshallen, kolla till henne för att se hur det går med hennes nya commerce. Affärerna gick lite trögt idag då det var väldigt lite folk i rörelse, jultis och jag fick också agera torhandlare, riktigt kul faktiskt.
Hoppas verkligen att det kommer att bli mer att göra så det går bra för lilla mamsen.
Jag fick iaf verkligen lön för mödan, med mig hem hade jag massa grönsaker och frukt, en orkidé och 10st röda rosor:)
Tack min kära gamla mor.

Så när jag då komer hem glad ihågen öppnar postfacket i hopp om att mina Meat Loaf DVDer skall ha kommit (beställdes i söndags och skall ta 1-3 arbetsdagar) har 5 arbetsdagar senare fortfarande inte kommit.
Däremot ligger det fruktade brevet från tingsrätten där... huh jag vill verkligen inte, är ett vittnes mål om en händelse för snart 3 år sedan. Har inte sett personen sen dess och vill aldrig mera se honom heller men nu blir jag väll så illa tvungen så den 9 oktober är det dags. hoppas att det skjuts fram ytterligare eller det kanske inte är så bra, är väl lika bra att få det överstökat.

Gick ju bra men

1 Läs mer >>
Sitter här lite pirrig i magen då jag aldeles strax skall ge mig iväg till tingshuset på min förstate rättegång någonsin.
Boven fångades i måndags och redan idag är det rättegång, fort det går med icke svenkboende bovar inblandat, har nog något att göra med rymmningsrisken skulle jag tro.
Men kan det då vara som min kloka lillasyster sa att det är därför det dröjer så länge för svenska förbrytare att komma upp i rätten.
Har ett fall som har skjutits fram sen i februari, tror det var då jag skulle varit där första gången.

Ser detta som en bra övning inför den andra rättegången som jag inte allför gärna vill gå på.

Rättegång

4 Läs mer >>
Sitter nu här i min oversizeade meat loaf t-tröja och minns gårdagen.
Var en underbar dag med bara mig och min älskade. Brukar inte gå så bra när vi skall göra något bara vi två (förkylning, sjuk mormor, regnbågshinneinflammation och vatten i öronen är väl det som drabbat oss de gånger vi planerat tid iväg för oss själva), så visst var man på helspänn i tron att något garanterat kommer att hända.
Men Icke, allt gick perfekt om man räknar bort lite funderingar på hur i helskotta man läser dansk tågtabell, blev lite byxis när det gick upp för oss att det vanligtvis inte väntade taxisar utanför arenan.
Vänlig kvinna hjälpte oss att ringa taxi men inget svar... hmm vad göra, tror att hon såg förtvivlan och förskräckelsen i våra ögon så hon erbjöd oss skjuts i brorsans bil som skulle hämta henne. (riktig karamboost för henne och brorsan). väl framme å¨den ganska läskiga tågstationen i hilleröd igen, skulle vi åter klura ut vilket tåg vi skulle ta.

Och nu till en av kvällen riktiga höjdpunkter för utom konserten. är när nissen hoppar på ett tåg för att fråga vart det går och dörrarna stängs mellan oss, kan riktigt se paniken i nissens ögon, helt förskräckt över att han eventuellt kommer att åka ifrån mig mitt i natten på den läskiga tågstationen men massa konstiga typer. Tack ock lov öppnade sig dörrarna bara ögonblicket senare. ler forfarande stort när jag tänker på hans skräckfyllda blick=)

Så nu till Meat Loaf recensionen
In på scen i vanlig ordning kommer först bandet och sist  (och kanske minst på längden) kommer det en kort rund man lite haltande gång, tror först att han är full tappar hatten och misslyckas med att plocka upp den men tror vid närmre eftertanke att det är så han rör sig. Hade han varit svensk tror jag han hade hetat meatball istället.
Sångmässigt låter det kanske inte som det gjorde för 20 år sen, men man märker tydligt att han har skådespeleri i sina ådror då han spexar ganska friskt och med glimten i ögat atackerar sina bandmedlemmar gång på gång.
Tack vare ett suveränt kompetent band och sjukt duktiga patti rosso med en galet bra stämma till sin hjälp blir det enligt min mening en ganska så bra konsert med vissa bitar som kanske inte är allför bra och andra som är riktigt bra. Kvällens bästaste var faktiskt min nya favorit paradise by the dashboard light tillsammans med patti rosso, riktig show och sjukt bra både av patti och meat. Publiken som låg på en medelålder 45+ hade tydligen också den som favorit då det var en av de få låtarna publiken skrölade med som allra mest.
Och den som kanske kändes lite som en besvikelse var i would do anything for love, han har nog dessvärre blivit för gammal för att kunna göra den fantastiska låten rättvisa längre, var nog dessutom den kortaste versionen jag någonsin hört utav den.

Hur som helst är jag fruktansvärt lycklig att jag har fått se honom innan han lägger ner helt är ju en av mina störstaste idoler som jag har haft sen barnsben. I would do anything.. var den första min första CD singel någonsin när CD skivan tog över LPn och kort därefter inhandlades hela albumet bat out of hell 2. som än i dag lever och finns i min ägo.

Tack min älskade att du gick med på att följa med, tror att du hade nästan lika kul/mysigt som mig=)

Har idag beställt 3st live DVD med Meat Loaf så jag kan få se han i hans glansdagar.

T-shirt försäljaren trodde nog jag var knäpp när jag var framm hos honom vid 3 olika tillfällen innan jag tillslut köpte en t-tröja i storlek L då jag tyckte det var bättre än ingen alls:)

http://www.youtube.com/watch?v=adfzeu_v6mQ  Här kan ni beskåda ett framträdande liknande det igår på paradise låten.

Nedan kan ni beskåda lite bilder från gårdagen.



Lyckliga


Dricka paus


Just tappat micken ett ooops kommer ut pattis mun, håret hade han nog
kvar sen 80talet


Så har ser 67 åringen ut idagsläget

Dagen Meat Loaf

3 Läs mer >>

dagen är äntligen här=)
Om ca 1h 10 m skall vi börja vår resa ner mot söder med några stopp på vägen på väg mot målet som är hilleröd med meat loaf som gäst.
Skall bli riktigt stort att få se en av sina störstaste idoler live, efter meat loaf har jag nog bara en riktig önskning om konsert kvar och det är ju förstås Roxette återförenade på scen.

Jultis nämnde för mig igår att håkan skall spela i göteborg och något med tonläget och blicken sade mig att jag eventuellt blir den som får offra mig och hänga med ifall hon inte hittar någon som är mer hängiven honom än jag vilekt inte borde vara så svårt=) han har iaf några bra bitar och faktum att han faktiskt helt på riktigt är tondöv så borde jag gill honom då jag med alla sannorlik också är tondöv.

Kommer ha ryslingar över hela kroppen ikväll när introt till i would do.... drar igång. har flitigt till min närvaros inte alltför stora förtjusning?? lyssnat in mig rejält på kvällens bitar, några hade jag dock inte då det är covers på bland andra beatles.

Nu är det skutt in i duchen som gäller och sen tillfix för att vara redo inför dagens roadtrip, ett stopp i halmstad hos Sabina och ett på väla köpcentrum för att kolla soffbord och sen lunch på metzo (eller hur det stavas) bäsaste cafét i helsingborg, lämna bilen i helsingborg och byta färdmedel mot båt som sedan byts till tåg som sist blir taxi om det behövs beror lite på hur långt det är.

Ha det bästast det skall jag=)

Meat Loaf

6 Läs mer >>

Maddes egenfotade blixtrar


Har i hela mitt liv velat fota en blixt, och nu har jag äntligen lyckats=) Har en hatkärlek till åska, så fruktansvärt rädd men ändå väldigt förundrad över blixtrarna så oerhört starka krafter.


Var en bra dag igår med små vardagliga händelser som lyste upp.

Slapp åka till borås för utbildning

1 låångsam bil stannade innan första backen från ullared och släppte förbi bilar.

1 ännu lååååångsammare lastbil stannade ovanför backen och släppte förbi bilar. mycket uppskattat av mig.

Hjärtat diskade och jag bakade scones som han hade köpt som sedan avnjöts med The på riktigt engelskt vis.

och sist men inte minst det spektakulära åskvädret som rörde sig sakta förbi utanför vårat fönster, på perfekt avstånd men helt otroligt många blixtrar blixtrade hela tiden.

Det är det lilla som gör det=)
Kram kram

Dagen låttipps Paradise by dashboard med ingen mindre än meat loaf=) oerhört cool låt börjar som en låt men byter sedan helt takt och slutar som en annan.

PS: mossan hoppas inte åskan passerade över furulund, tänker alltid på dig nu när åskan går.
Jultis inte gå nära höga saker vid åska men undvik vara på öppenplats måsta vara en perfekt balansgång däremellan.

Mäktigt

1 Läs mer >>
Oki två klipp till får det bli

http://www.youtube.com/watch?v=IgFZSYuv2jE

http://www.youtube.com/watch?v=Q2OVvowoNGk

Mycket nöje

Nu skall jag baka vidare på mina scones

hej hej hej hemskt my...

4 Läs mer >>
Kom innan idag helt osökt att tänka på de gamla filurerna frans et haiko från det genial TV programmet sen kväll med Luuk, snälla kom tillbaka.

http://www.youtube.com/watch?v=d7zDWChcwKs&feature=related

Gå in själva och se om ni gillar det=)

Trött som tusan idag, som nog max 3 timmar inatt så får snart gå och lägga mig för att återta lite av min stora sömnförlust.

Håller tummarna för att meat loaf biljetterna dyker ner i vår låda imorgon eller på fredag.

Frans et haiko

1 Läs mer >>
Så då var det verkligen slut på semestern och det med besked.  Såg ut som en trombon dragit fram över jobbet utplockat och eländigt. gott att semestertiderna snart är helt förbi så vi blir fullstyrka igen. dock en del tapp på vägen när två av mina kära kollegor skall slå sig ner i skolbänken, kommer sakna judas och kissten massvis. samt att wallensvans fått en knäpp och flyttar till borås, inte så hoppfullt att han kommer åter då.
Tur att Ullisar är tillbaka mer och mer, annars hade jag nog gått under.
Var iaf riktigt kul att jobba, lite som att komma tillbaka till skola efter sommarlovet. Fullt ös från början till slut massa saker att ta igen.

Inte nog med att jag återigen inställt mig i min vackra arbetsuniform så har jag även varit så (enligt min mening) grymt hurtig genom att spendera 1 timma på spinncykeln och tro mig det var verkligen på tiden, inte varit på gymmet på hela semestern och det kunde man dessvärre se på vågen också. Hade det på känn men blev alttför tydligt när jag vägde in mig idag. Är smällar man får ta när man levt gott hela semestern. Är snart borta får leva på sallad några veckor framöver.

Har varit en helt underbar semester, den bästaste jag någonsin haft.

Yeeha Meat Loaf here we come, biljetterna bokade och betalda, nu är det bara att hålla tummarna att de håller sina leveranstider som är 4 dagar. På lördag ses vi i casa del carne, skall nu helt lagligt bränna en CD med koncert låtarna.
En hel del övertalning fick det bli på hjärtat för att få han till att vilja fökja med, men det gick så nu är jag skyldig han en.

Ullisar hittade bara 1st blå tröja idag, något du känner till? känner mig ganska smutsig i den redan smutsiga tröjan=)

Tillbaka till vardage...

3 Läs mer >>

Födelsedagsbarnet

Störstaste grattiset i stan till min älskade lillasyster som idag blir hela 22 år gammal, snart är du i samma aktningsvärda ålder som mig=)
Hoppas att du blev glad för presenten och att vi kan hitta något som passar ditt vardagsrum. ju äldre man blir desto färre presenter får man:)
Snart skall du och jag och nissen ut och racea på gokart banan för jag vet inte vilken gång i ordningen denna semestern. nissen har ju tjuvläst om hur man skall köra på nätet, hoppas ändå att vi tar honom:=

Kram, kram och återigen massa grattis.

Grattis Jultis

9 Läs mer >>
Vet inte vad det är kan inte riktigt sätta foten på det men är nu 2a gången på mindre än en vecka som jag har riktig deppdag, kommer bara över mig en plötslig olust till att göra något överhuvudtaget. Vill inte vara hemma, inte gå ut ,inte träffa folk. och så fort min älskade undrar vad det är med mig kan jag inte längre hålla tårarna tillbaka, är helt hopplöst när någon bryr sig om en när man är ledsen blir bara ännu mer ledsen då. Kanske är bra brukar ju alltid må lite bättre när man fått ur sig lite känslor men är ju inte direkt vecker när jag gråter ser inte direkt ut som på film.
Men som sagt vet jag ju inte vad det är som tynger mig, finns en gissning som både jag och nissen gissar på och det är att jag fortfarande inte pratat med min pappa sen hans födelsedag då de fick ett frispel på födelsedagspresenten som vi tyckte var super men de var av en helt annan mening. I morgon fyller min älsakde lillasyster år, hoppas av hela mitt hjärta att han kommer att ringa och gratta henne ifall han inte gör det vet jag inte riktigt vad som händer, hon är ju våldsamt ledsen och uppäten av detta redan nu.


Var med mamma och Sofie innan och beställde gravsten till min älskade mormor, tror att den kommer att bli superfin med små fåglar och en ängel plus en hennes namn, födelsedatum och när hon somnade in samt att det står att hon är vår ängel för det är hon verkligen. tänker ofta på henne. dagarna på stranden i sommar med tira och meja har fått mig att tänka extra mycket på min lilla mormor då vi väldigt ofta var på stranden med henne när vi var små och vi fick aldrig gå längr ut i vattnet än att det gick till naveln. Försöker införa det på meja och tira men de är ju helt sjövilda i vattnet så det går inte så bra.

Har upptäckt att en av mina sörstaste idoler Meat Loaf är ute på Turné och spelar i danmark nästa helg, jobbar febrilt på att få nisse till att vilja gå med. han har själv sagt att det är synd att han inte längre gör spelningar (trodde han hade slutat för det stod det när jag googlade han, var sjuk och fick avbryta sin förra turné) för då kunde vi kolla på han då han är en av de få artister vi båda gillar.

Dagens låttipps blir då I would do anything for love (but i wont do that) live, med ovan nämnda artist.

nedstämd

6 Läs mer >>
                         

Oj oj vad tiden springer iväg när man har roligt, hinner inte ens uppdatera bloggen dagligen.

I förrgår drog vi iväg till liseberg ihopa med familjen dahlin/gemrud och vårt lilla barn julia.
Riktigt kul som det alltid är, liten aning med för mycket folk men det hade vi ändå räknat med. Fick åkt det vi ville plus lite av det vi (jag) inte ville, saker och ting blir bara läskigare med åren. När man var liten kunde man åka allt utan att blinka flera gånger på raken, nu tänker man mest på allt som kan gå snett istället för att bara luta sig tillbaka och njuta av det underbara magkillet.
Trodde på fullaste allvar att spinnrock hade skenat iväg och kunde se mig själv bli sittande där i det våldsamma snurret flera timmar framöver tills de hade fått stopp på den. kan lova att de körde den mycket hårdare när just vi åkte den. mådde faktiskt lite illa efter det hör inte till vanligheterna kan jag lova.

Det som var apselut roligast med lisebergs vistelsen var rolands min när vi skulle/hade åkt uppsvinget obetalbar, Tiras gapskratt när vi åkte btarna som åker runt runt. Varje gång hon passerade nisse( nitte) ropade hon glatt Nitte och vinkade så att han skulle se henne. kan lungt säga att han är en av hennes apselut största favoriter. Inte att förglömma meja när vi skulle/åkte jukebox, stod helt förstenad och kollade rakt in i väggen av skräck och ville apselut inte åka. Hennes mostrar lugnade henne och fick med henne upp i bilen. efternågra varv så vågade hon kolla upp och sluta bita mig i jackan och insåg att det faktiskt var helt underbart härligt när det killade gott i magen och gapskrattade sedan resten av färden.

Vann en liten nätt chokladkaka på 2kg så den som är sugen på schweizernöt är mer än välkommen på en bit. märk väl att det är en extra stor ask som jag jämnför med hade inga vanliga stickor hemma.

Igår väcktes vi återigen precis som dagen innan av sofie, denna gången var det dags för målning. så nästan direkt upp ur sängen och upp på cykeln raka vägen mot trönninge. Nu är deras hus äntligen klart, började målningen förra året så det var verkligen på tiden att det blev gjort.
Råkade söva Tira i förtid vilket inte alls var poppis hos hennes mamma. Var verkligen inte alls min mening men vi hade det så mysigt i soffan, hon låg och vilade sig mot mig och jag killade henne på ryggen, hon satte sig upp flera gånger och bytte napp men poff helt plötsligt hade hon visst somnat till.

Har nu äntligen bestämt oss för en soffa så nu är den beställd. nu är det bara soffbord och matta som behöver fixas också men ingen stress för det då det dröjer hela 8v innan soffan är klar för leverans.
frågan jag ställer mig är om det går att ha kristallkrona över soffbordet? vill så gärna ha en kristallkrona men har ju inget matmöblemang över huvutaget. hittade iaf två jättefina kronor på mio.

snart slut