4 Läs mer >>

Bakade mig en dubbeldos muffins idag med, är ju så lätt å gott. Idag smaksattes de med banan och jordnöt. Blev helt ok, borde kanske hackat nötterna för att frigöra smakerna lite mer. Bakade även några gröna muffins till min kära syster.

Hade tid hos massören kl 11 i förmiddags så jag ställde kl på halv 9 för att hinna med en jogg innan. Efter en härligt med smärtfylld stund hos massören åkte jag å handlade.

Väl hemma gosade jag ned mig i soffan med täcke kudde och bok. Paganinikontraktet av Kepler, mycket spännande. Efterföljare till hypnotisören som jag även varmt kan rekommendera.

Sen försvann all min ork, sov 1,5 timma på soffan och fick verkligen kämpa mig upp, helt matt i hela kroppen orkade knappt ens hålla upp telefonen för att wordfeuda:/

Kanske skall bli så att jag skall få hjälpa en kollega med ridning av hennes häst ca 2ggr i veckan. Skall bli riktigt skoj om det blir av. Stora frågan är om det är någon id'e att skaffa gymkort eller om jag skall avvakta med det.

Snart åker vi till rom å jag är så himla nöjd med n present:) kram kram

Muffins igen:)

1 Läs mer >>

Är inte bara ett festligt ord eller ett framtida namn på en hund utan även en festlig kaka, kan varieras i oändlighet. Är bara fantasin som sätter stopp. Kan dock avrekommendera att försöka färga chockladmuffins gröna med karamellfärg, frågor på det tas förslagsvis med Julia :)

Har idag bakat muffins som blev toppen goda, hade i lite mjölkchoklad, banan och hasselnöt. Följde även ett råd från leila bakar som är att sätta muffinsformarna i en muffinsplåt så de inte flyter ut så idag blev de toppiga å fina:),

Igår åskande det som tusan, lite coolt såhär års.

Idag har jag umgåtts å promenerat med min fina vän bex, super mysigt. Idag har varit en bra dag:)

Kram kram

Muffin

0 Läs mer >>

Phu nu har jag betalat den sista stora räkningen på ett tag hoppas jag. De senaste två månaderna har jag lagt nästan 29000 på massa roliga saker som bland annat bilen och tänderna:/ (n egna bilkostnader ej inräknade) men nu skall det förhoppningsvis inte komma mera stora räkningar på ett tag. Utav alla dessa pengarna så är iaf en resa betald så vi har något skoj att se fram emot.

Så positivt tänk och en resa till Rom ligger i min framtid.
Men först ett kräftkalas hos mamma å Håkan med alla deras ungar och våra respektive. Skall bli mys.

Kram kram

29 000:-

3 Läs mer >>

Blidde inte som jag önskat nu heller.... Försöker vara positiv och ladda om.
Tröstar mig med julmust och ballerinakladdkaka:) kram å go helg

Inte det nä

0 Läs mer >>

Hmm lite missnöjd medd blogg appen då den inte vill publicera, inte så coolt när man plitat ner ett inlägg. Har hittat något som jag verkligen vill ha så håller alla mina tummar och tår för att det skall bli mitt:) men tveksam till att så blir fallet, har inte gått så bra innan men skam den som ger sig. Kram kram

Hmm lite missnöjd med...

2 Läs mer >>

Blä känns som om motgångarna är klart fler än medgångarna. Önskar mig medvind snarast innan jag får ett bryt.

Bilen skall till 2 verkstäder nästa vecka.
Har så satans ont i munnen, mest efter matintag men försvinner inte helt.

Skulle kollat hus idag men det sket sig, kanske inte gör så mycket då det ändå låg i överkant på våran budget.

Vill ha lite positiva förändringar nu.

Inte ens kanelbullens dag kan firas till fullo då min tidigare nämnda onda mun gör att det inte lockar så.

Är samtidigt fullt medveten om att jag har det bra mycket bättre än många andra. Men man måste väl få ömka sig själv emellanåt.

Hej hej

Medvind tack