3 Läs mer >>
Så här vacker är min nya väska=) Hoppas bara den kommer snart. Min vita fina lilla dator är nu skickad med post till sin nya familj i Helsingborg. Lite sorgligt.

Väskan

0 Läs mer >>

Japp nu är den köpt, har ganska länge dreglat på en tokigt snygg väska från Michael kors. Tänkt och funderat. Lite dyrare än vad jag normal handlar. Hade lite pengar kvar från min födelsedag samt att jag troligen får sålt min mini pc tyckte jag att jag faktiskt kunde unna mig en väska. Använder ju faktiskt den varje dag. Hoppas den är minst lika snygg irl. Allt för nu, kram och god natt.

Japp nu är den köpt, ...

2 Läs mer >>

Till alla er som liksom jag funderat på ifall det går att använda musli med havregryn till att göra gröt. Svaret är japp inga probs, brukar köra 50% havregryn och 50% musli. Blir munsigt:)

Till alla er som liks...

0 Läs mer >>

Men herregud har inte dagens tidningar någon känsla för andra människor. Hur kan man med namn, bild och arbetsplats visa upp en kvinna som blivit våldtagen utav en flock män i Egypten, tror de inte att tjejen i fråga lider tillräckligt just nu. Fy fan för nyhetstidningar som blivit skvallerblaskor och gottar sig i andras olycka.

Men herregud har inte...

1 Läs mer >>

Grattis Valentin / Tina på eran dag. Har nu efter 4 år i förhållande genomskådat vad denna dagen egentligen är förutom en vanlig namnsdag. Många av de som har förhållande bryr sig inte så mycket. Ger en puss extra och kanske en blomma och lite choklad. Är sedan tidigare känt att det i affärerna satsas stort på att sälja lite extra. Det som egentligen händer är att de som skulle önska lite romantik och omtanke som lever utom förhållande och saknar någon, känner sig extra ensamma och oälskade. Detta är till alla er, tänker på er kram.

Grattis Valentin / Ti...

2 Läs mer >>

Aftonbladet gör som jag redan vet allt för att tjäna massa pengar. Så nu i dagarna kan man köpa en 65 sidig bilaga om skräcken i Egypten som skakade världen. På riktigt Aftonbladet, skakade världen? Det enda som skakade svenskarna var att deras semester var hotat.

Aftonbladet gör som j...

0 Läs mer >>

I belive in karma what you give is what you get returned. Därför kan jag inte göra annat än att mysa lite för mig själv när människor som beter sig illa eller rent ut sagt är onda får smaka på karma:)

I belive in karma wha...

1 Läs mer >>

Dagar som denna när det blåser och snöar ute krävs väldigt mycket övertalning till att ta sig ut. Ännu mer när man ligger nedbäddad i soffan, drömmandes bort till oc, Seth, marissa, summer och Ryan. Men jag lyckades ta mig ut på en jogg längs strandpromenaden, det var jobbigt kan jag säg. Ont lite här och var kombinerat med mensvärk och taskigt flås. Sjukt gott när man kommit hem i vanlig ordning. Hade gärna fått lite vår nu, tyckte bestämt att jag hörde måsarna kraxa utanför i morse:). Ikväll myser vi med pizza och resterna av gårdagens cheescake:) kram där ute

Dagar som denna när d...

0 Läs mer >>

img_9204 (MMS)

Idag så kom de äntligen, mina underbart smurfigt fina pyjamasbyxor. Inhandlade för under 200 lappen på min favorit affär ebayse.

Idag så kom de äntlig...

0 Läs mer >>

Det varnas för storm, och det tokregnar så där mysigt ute:) . Hörde på nyheterna i morse att studenter inte klarar sig på bidrag och lån utan att där fattas ca 700 kr i månaden. Studenterna vill då gifetvis ha mer bidrag. Som icke studerande hårt arbetande skattebetalare blir jag oerhört arg. För det första har de svenska studenterna det oerhört bra, för det andra så får man väl ha jobbat ihop en buffert innan man börjar studera eller kanske jobba en helg eller två i månaden. Sen tycker jag att det är värdelöst att ha en gräns för hur mycket man får tjäna. Skadar väl ingen om studenterna jobbar lite och får betala tillbaka lite i skatt till staten. Tror ju inte det minskar den svarta arbetskraften. Morr Morr nu var det slut på kvällsmackan så nu får jag återgå till tjänst. Kram där ute i regnet och stormen.

Det varnas för storm,...

2 Läs mer >>

Hemma efter mysig kväll i Ullared med taco, morotskaka och melodifestival. Tack för den Julia och Simon . Man kan inte annat än att förundras över människan och i detta läget främst det egna könet. Vet inte om det är fint eller tragiskt hur två människor som brukar tala ganska ofint om varandra kan bli bästaste vänner över en tredje part som de då har ett gemensamt ogillande över. Hejja tjejor falska och rygg stabbande, synd men så är det dessvärre med tjejer. Ligger nog i vår natur. Kram och natti natt från mig.

Hemma efter mysig kvä...

1 Läs mer >>

img_1780 (MMS)

Det är vår i luften och jag känner mig pigg och glad.  Underbart enkelt att blogga nu när man lärt sig att sms in inläggen. Tror det kommer bli mer av den varan nu. Har ofta saker att skriva om men de har försvunnit innan jag kommit till dator, och har varit för krångligt att skriva på bloggasidan via telefonen. Nu skall jag städa undan lite och hänga den sista tvätten. Ha det wunderbaar:)

Det är vår i luften o...

0 Läs mer >>

Hej hej testar bara om jag lyckas med konsten att sms-blogga och hur det isf ser ut på bloggen:)

Hej hej testar bara o...

1 Läs mer >>
Hej igen och välkommen 2011!!! Nytt år och nya ambitioner. Har kommit till ett läge där det känns som om någon form utav förändring hade varit passande. Behöver något nytt och utmanande. Vet bara inte vad. Plugga? Byta jobb? Köpa hus=) Har hänt en del sen sist och tänker inte vara långrandig och stapla upp allt här. Har fyllt 30 mogna år och haft kalajs för mina vänner och familj med hemlagad mat=) På Begäran skall jag här dela med mig utav menyn som jag bjöd på när jag hade mina fina vänner på middag. Förrätt: Toast med chevréost, honung och rostade pinjenötter på en bädd av ruccola. Huvudrätt: Kyckling med parmaskinka och balsamsås. För recept se arla.se Dessert: Cookiesmousse För recept se arla.se Det var allt för nu, ha det fint där ute Kram

Med ojämna mellanrum