4 Läs mer >>
Vad mycket det blir när man inte hunnit uppdatera på länge, känns som om jag gör ingenting men har ändå massa att skriva om.

Fiskeklubben Der gedden har varit ute på havsfiske tur, tävlingen vanns utav håkan som fick äran att ha gäddvasen hemma hos sig. Fiskelyckan kanske inte var med oss men det var ett mycket trevligt äventyr ändå.
   
Lite bider från det äventyret.

Sen vart det dags för schlagertorsdag med Johan Becker, kvällen börjades hemma hos jossastin för att sedan fortsättas nere på societén och avslutas med nattamat hos akropolis pizzeria. Var en mycket trevlig kväll, tackar för festen jossan=)


Stod lite för nära för att få en bra bild=)

I söndags var jag, Linnéa och Tina i kungsbacka för lite shopping, hade förstås inte tänkt handla något men tji fick jag. Kom hem med lite nya tröjor, 2 par jeans, 1 par skor som jag spanat på länge och fick bytt in mina två vänster flipflops till en utav varje och lite hår grejjer.
jeansen var tokbilliga 99:- paret på freeport, tjänade minst 2500:- på det då de hade ett ganska så högt ursprungspris.

Sen var det dags för klownerna från 123sctunk på kvällen ihopa med jossan, judas, ontz och paret Hedbert utan EmmaLi men med lilla Franqlin i magen=) Var fansatiskt roligt, rekommenderar alla att någon gång under sitt liv att kolla på någon utav deras föreställningar.

I måndags vart jag och julia och fyllde på vår kulturella kvot på fästningen där vi hälsade på Ötzi som är över 5000 år gammal.

Han ser ganska så smal ut.

På kvällen blev det en sväng med min älskade ut till Rolfstorp för att hälsa på hos Emma och Petter och hos Kalle och CH.

I tisdags sålde jag mina gamla fula och ojämna fälgar, åkte sedan ut och hälsade på mormor, har inte varit där sen begravningen, pratade liten stund med henne och gav henne lite rödarosor och fällde ganska så många tårar.


Hoppas du har det fint lilla mormor

Efter det begav jag mig ut i skogen någonstans mellan åskloster och derome för en lite promenad i naturen som var förstrollande vacker.


Förtrollande

Sen var det bio och mat men nissen, turtur judas och simon, mycket trevligt.

I onsdags var stora cupcake bakar dagen, har kollat väldigt mycket på what about brian där det bakas massvis med cupcakes så blev helt enkelt sugen, åkte och handlade med julia, åkte sedan till hundklubben där vi åte med mosan och hennes hunkompis som jag har för mig hette Karin, verkade vara en väldigt trevlig tös.
Efter det hem och köra igång, blev helt ok. Åt en cupcake och blev sedan illamående mätt. Lyckades bra med att bli av med dem, julia fick med sig några hem, emma och petter fick några,  mamma och håkan varsin och sedan tog vi med resten till Joel.

   
Så här fint var det

På kvällen åkte vi ut till rolfstorp och lånande petter motorcykel så nisse kunde ta mig ut på en premiär tur på hoj ut till mamma och Håkan, var lite myxis i början men sen slappnade jag av och tyckte faktiskt att det var riktigt roligt, så det gör jag gärna om=)

Igår var vi hos Joel och Bobby som hade lagat munsig mat som var sjukt god, drack massa viin och spelade TV-spel, judasen och simon var också med=). Kollade på Joels resebilder och blev tokigt sugen på att resa iväg till Vietnamn eller liknande under några veckors tid.


Sällskapet

Fick även äntligen sålt min Samsungtelefon igår, äntligen... så nu har jag inhandlat mig en sonyericsson w715, galet snygg och kompetent telefon. Nu kommer det dröja länge innan jag lämnar sonny.

Så nu är semestern strax slut, har typ tvingat nissen att åka med mig till Göteborg i helgen där vi skall bo på flott hotell och bara njuta utav varandra=) eller något i den stilen. Har egen expresso maskin och fria betalkanaler på rummet.

Nu signar jag ut, ha det bäst allehopa.

Puh

6 Läs mer >>
Idag har vi varit en sväng i Helsingborg, det har varit mycket trevligt. Har hunnit träffa på mamma Carina, syster Lisa och så Brian.
Nissen har blivit klippt, och jag har köpt ett par flipflops med 2 vänsterskor, kanske inte helt lyckat ifall ni frågar mig=( Skorna alltså, nissen är jättefin i håret.

 
Okej man kan säg att det regnade vissa stunder brutalt, denna bild är tagen på väg ned för hallandsås i norrgående riktning.


Sowen har också han fått nya sulor, har inte satt på dem än då jag skall ge mig ned till emte i morgon för att kolla upp ifall de har några passande däck till sowens nya fina fälgar. Hittade dessa fina, kanske lite skavda fälgarna till vrakpris på blocket, volvo original sentinal 17". Att de har lite skador sen innan ser jag bara som positivt då man kan skylla på dem ifall man skulle råka skava till dem lite själv.=) inte för att jag skulle göra det.

Håret mitt blev helt okej, tror inte att det otränade ögat ser någon skillnad=) ´Tack Linnéa för hjälpen.

Allt för nu, nu blir det vin och melon i soffan=)

Oj glmde även nämna att jag inte kunde låta bli att storle åt ullisar länk till familjeliv där någon undrade hur hon skulle tillaga räkor med ansikte som hon hade köpt billigt=)

Kram

Helsingborg

1 Läs mer >>
Efter alla dessa år med snäll hårfärg har jag nu bestämt mig att våga mig på lite slingor för att få håret ljusare.
Sitter i skrivande stund mes slingor i håret som Linnéa hjölpt mig med att få dit=)

Spänningen är olidlig, får se hur det slutar. överlever håret? måste jag tidigt i ottan banka på dörren till kvantum för att köpa mig en ny färg?

Den som lever får se=)

Oolidlig spänning

8 Läs mer >>
 Lite bilder från dagarna som gått.

Nu kom visst åskan med så det får bli ett snabbt inlägg..

Har haft en härlig första vecka på semester med helt okej vädret, kvällarna har varit toppen sådär som det skall vara på sommaren.
I tisdags vart det bloggafton hos hedberts som hade gjort oss en stor härlig thaibuffe, mycket trevligt blev sittandes ute i trädgården långt in på natten. kom hem ungefär vid 01:40. Hann även med lite sol på Ankaret.

I onsdags  vart det hem till furulundskaresidenset där det var mycket mys och gott att äta, samt en massa badminton och fotboll. Kvällen aqvslutades med ett dopp för de som vågade.

I torsdags blev det ytterligare lite sol, sen ned en snabbis på stan, laga mat och sen ett varv till kvantum för lite gottigheter.

Igår var det superväder nästan hela dagen så även då ned till ankaret för att bättra på brännan sen var det bio med hjärtat på kvällen, harry potter och halvblodsprinsen. Helt okej, kidsen har blivit stora, mycket fokus låg på kärlek och de hade plockat bort mycket från boken. Men klart sevärd i väntan på de sista filemrna som de bestämt sig för att dela upp på två vilket kan vara klokt då det kanske inte är så smart att plocka bort massa viktigt i den sista boken.

Synd att det åskar och regnar för då kan jag ju inte ge mig ut och springa.

Weels and wings drabbade staden igår så det vart ett jäkla liv på raggarna, mycket konsigt folk lockas till standen dagar som dessa. Och snälla människor tro inte att bara för att ni har en buske bakom så syns inte eran buska när ni sätter er och kissar.

Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord, och ja det gör den säkert men man skall inte tro på allt den säger för det är väldigt ofta en bild ljuger. Syftar mest på alla dessa kändistidningar som har en massa bilder i arkivet som störda papparazzis har fotat påde förföljda stjärnorna som de plockar fram en lämplig bild som de slänger ihop med en smaskig rubrik. Kollade på Britney dokumentären här om dagen och blir så oerhört frustrerad över alla dessa sinnesjuka papparazzis som helt galet i stor flock förföljer henne vart hon än går. Sluta upp med det och låt flicka leva ifred. läste även på aftonbladet att de uppmanade privatpersoner att vara redo med kameran och fota Britney nu när hon är i stockholm, Återigen låt tösabiten vara.

Såg lite utav Michael Jacksons Dangerous turné igår, jäkligt synd att man inte under hans storhetstid fick se honom live. Men jag var nog bara 12 år på den tiden.

Nä nu skall jag åter till semesterfirande, funderar på om jag skall våga mig på att exprimentera lite med min hårfärg, vill ha det lite ljusare.

Känner mig även lite ledsen för det känns som om någon av mina nära och kära inte är vidare intresserad av mitt sällskap längre. Hoppas det bara är en tillfällighet.

Massa krams

Och så kom regnet

2 Läs mer >>
Japp upp tidigt i ottav var det för att bege sig till sjukhuset för tappning utav blod.
Gick ju självklart dit för att få ihop lite steg till tappa.se tävlingen som jag just nu deltar i, inga problem med det förutom när det var dags för hemgång och det regnade katter och hundar ute. När jag väl kom hem var jag dränkt katt. Tacken för den karma påfyllningen tänkte jag och bäddade ned mig i sängen igen jämnte nissen som jobbat sin första natt(ca 5000 steg sjukhuset tur och retur).

Gick förbi en kvinna ca 35-45 nånting som satt på en bänk utanför sjukhuset, som såg så oerhört ledsen/uppgiven ut. Blev så berörd och tänkte på hur bra man har det medans andra människors öden kan vara helt fruktansvärda, grät en liten tår över denna kvinnans öde som troligen inte var så lyckligt just idag, med tanke på sorgen hon bar i sitt ansikte. Ville bara sätta mig jämnte och krama om henne men hade kanske då blivit tagen för att vara galen.

I lördags så vart det inflyttnings kalajs hos jossastina, mycket trevligt men blev lite för berudas så man kan säga att rävarna på danska fick sig ett rejält mål mat när jag kom hem. var iaf i tillräckligt bra skick för att koncentera rävutfodringen till duchen=)
Mådde helt ok igår, tack jossan.

Ikväll har vi firat Meja som i lördags blev stor 6 årig flicka, familjen dahlin/gemruds bjöd på 3 rätters med alkoholhaltig dryck. mycket trevligt.

Så tillsist en lite funderig över flugor, jag blir inte klok på dem. Driver mig till vansinne, tror vi har ungefär 3 flugor i lägenheten, en i varje rum. Sovrumsflugan har plågat oss duktigt de senaste nätterna, var enda liten hudbit som ligger utaför täcket skall flugan sätta sig på. Schasar man bor den så sätter den sig snart igen. extra irriterande när den sätter sig i ansiktet. Är ju ganska så varmt att ligga helt täckt utav täcke.
Idag lyckades jag köpa en flugsmäck och sen dess har jag inte sett röken utav våra flugor, Är de sjukt intelligenta eller bara väldigt korkade? Har så länge jag kan minnas alltid varit så att så fort man tar fram någon form utav flugdödar vapen så försvinner de, hur kan de först vad som väntar?

Japp det var alltför nu, imorgon är det bloggafton=)
Krams

Föstaste semesterdage...