3 Läs mer >>
Vad kan man säg...

Har inte varit inne här på evigheter och det förvånar mig faktiskt att det verkar finnas en liten skara med trogna besökare, vilket förvånar mig en del med tanke på hur frekventa mina uppdateringar är.

Tänkte inte bjuda på en flera kilometer lång uppdatering på vad jag haft för mig de senaste månaderna dels för att tiden är knapp samt att minnet faktiskt verkar blivit sämre på äldre dar.

Allt är finaste fint med mig förutom att jag är premenstruellt tjock, vilket jag hoppas och ber bara är för att retas då jag INTE tänker ha någon menstration i helgen efter som jag och min älskade skall tillbringa helgen nästan högst upp på gothia towers för att ordentligt fira våran 3års dag som inföll igår.

Något flunsavaccin har jag inte heller kommit över så det verkar som det får bära eller brista, har inte så länge jag kan minnas någonsin haft influensa så jag hoppas att mitt jätteduktiga imunförsvar arbetar vidare på det viset.

Nästa vecka blir det troligen en shopöppning i västerås, hoppas att den kommer vara minst lika galen och kul som när linköping slog upp portarna.

Just nu är det fullt ös fram tills jul känns det som, tiden fullkomligt skenar iväg.

Har seriöst funderat på att stänga ner maddahbloggen och kanske då eventuellt starta en annan blogg kanske med mina konstiga funderingar över livet, männskor man möter, var har de varit och vart är det på väg? eller varför inte skriva om träning och allmänt må bra. Eller skriva om hur man alltid kan hitta någon form utav positiv glimt i en dålig sak, ett steg mot min drömm om att bli mästare i postivt tänkande.

Men vad hjälper det, tror inte att min tid framför datorn kommer bli mer utan då kanske det blir ännu en haltande blogg.

Hmmm ja vi får se.

Ha det fantastiskt där ute så synoms vi.
Kram

Oj jösses!!!!