27/7 släktträff


Igår hade vi den som skall komma bli årliga släktträffen på slätter. Ett ställe i åskloster/tångabergtrakten där mamma spenderade stor del av sin uppväxt. Mormors brors hustru monica är den som kommit på idén då mormor gick bort i december och hon var den som länkade oss samman med den delen av släkten. Kan varit min längsta eftermiddag på riktigt länge men antar att åtminstonde en gång om året får bita ihop och träffa sina släktingar. Monica har förövrigt börjat släktforska så det berättades en del anekdoter om våra förfäder.
var extra sleten igår då jag varit på flaska lite mer än normalt de senaste tre dagarna. Ute och gjorde såsen lördags med Lisa, Pernilla, Linda, Bobby, Judas, Rickard och Daniel. Förfest hos Erik som så många andra var på maiden så Lisa fick vara värd. Var riktigt kul, extra kul att träffa Rickard och Daniel som man inte ser av så ofta nuför tiden.

Idag har vi inhandlat guitar hero så blir kanske inte så mycket mer solljus för mannen i huset.
Körde en omgång gokart innan och gissa vad da dam da damm jag hade bästaste tiden idag=) 31,60 inte långt från banbästaste mindre än en sekund skiljer det på oss.

Kommentarer:

1 ullisen:

skriven

blir till att hålla i hatten inför höstens samåkningar nu då!



grattis!

2 maddah:

skriven

jajemen nu är hon värstaste raceförarn;)

3 ullisen:

skriven

hmm. syrran ser ut som ett solsken på varendaste bild :D

4 maddah:

skriven

hon är gladare än vad hon ser ut=)

Kommentera här: