0 Läs mer >>
Sista utav mina 4 lediga dagar, tiden går sjukt fort när man är ledig. Nu är jag inte ledig förens lördag om två veckor. Men gissar att det kommer ganska snabbt dit med, i veckan som kommer är det återigen dags för lagershops premiär, denna gången blir det Uppsala. Blir spännande att se hur det kommer gå, håller timmer för att det blir som helsingborg. Lite lätt nöjd då jag med mycket övertalning och då menar jag riktigt mycket vissa gånger för att ta mig ut i springspåret. Tråkigt att det skall vara så motsträvigt, men är i ärlighetens namn inte så mysigt att att springa i snöslask eller minusgrader. Men bara att kämpa på några månader mörker till innan det vänder. Känslan efteråt är underbar. Igår var det 25års kalas i rolfstorp med utklädnads tema, jag var pocahontas. Var riktigt kul och väldigt många fantasifyllda utklädnaders. Idag är man lite trött men inte så bakis, Nisse och Nisse ligger fortfarande och snarkar i sängen. Funderar starkt på att göra pannkakor till min älskling. Nisse var utklädd till kajan oerhört likt må jag säga:) Det var allt för nu, kram kram

Jahap då vart det sön...

0 Läs mer >>
Japp då vart det måndag igen, just denna måndagen känns inte så tung då jag bara skall jobba 3 dagar och vara ledig 4:) Kan dock erkänna att det kändes ganska tungt att ta sig upp ur sängen redan 07:30 för att ge sig ut och springa. Mörkt regnit och blåsigt var det också. Men ut kom jag och helt underbart efteråt, nu är det bara 2 motionspass kvar denna veckan. Det är när det är som allra tyngst mest viktigt att ta sig i kragen och träna. Maten från stantons idag ver lite mer än smaklös, den var faktiskt ganska äklig :/ Nu lite mera jobb:)

Måndag hela veckan

0 Läs mer >>
Ligger fortfarande kvar i sängen i hopp om att Nisse ska komma och gosa lite med mig men har inte lyckats få fram budskapet, även om jag försökt med msn, Facebook och sms. Ganska nöjd ned veckan som gått, har fått ihop två spinningspass och 5 km löpning. Har varit väldigt trött och mycket huvudvärk samt värk i axlar, nacke och käkar. Tror att jag eventuellt måste gå till tandläkaren men vill verkligen inte. Har äntligen bokat vår nyårsresa så i mellandagarna bär det av mot Egypten, marsa alam. Skall bli helt underbart, första resan med älsklingen:) Ikväll blir det hejdå middag på furulund för fan Dahlin/gemrud som skall till Thailand i två härliga veckor. Fortfarande ingen respons från Nils så jag får la gå upp:)

Japp då var det sönda...

0 Läs mer >>
Heej! Jag lever och tänkte göra ett helhjärtat försök att få lite liv i min gamla blogg. Ligger helt slut i soffan och försöker hålla mig vaken till kl 21 iaf. Har haft premiär på spinning denna höst/vinter säsongen. Försöker intala mig att om jag varierar min träning så blir det inte så tråkigt. Målet är att iaf få till tre pass i veckan. Midnattsloppet gick kanon, har pausat mina ambitioner lite och insett att jag inte skall springa Gbg varvet nästa år utan satsar på bättre tid på milen och fler lopp på milen. Spinning är härligt nu blir det mer soffa:)

Nytt försök