3 Läs mer >>
Vet inte riktigt vad det är med mig men blir ofta rörd till tårar när det handlar om Victoria och Daniel och deras lycka. Man kan verkligen se på dem att de verkligen älskar varandra och gissar att det är deras sanna kärlek som berör mig så. Har varit lite orolig för Victoria inför födseln och enda in i själen önskat att det skall gå bra och att de skall få ett välskapt litet barn och tronarvinge. Hade inte velat ha den pressen på sig som de har haft, tror det kan vara stressande nog att bli förälder. Men inatt så föddes det en lite prinsessa och av tidningarna att döma så skall det ha gått bra så oerhört stort grattis till Victoria och Daniel till deras prinsessa och önskar dem all lycka. Diskuteras ibland flitigt om hur vida vi skall ha kvar vårat kungahus eller inte. Personligen så gillar jag dem och är då för att vi har kvar dem som representanter för vårat land. Det gnälls på att det kostar skattebetalarna massor i Apanage men om man slår ut det på hela svenska folket så betalar varje svensk hiskeliga ca 11:- om året för detta. Andra saker som skattepengarna går till är Bla de ökande problemen med fetma (låg fysisk aktivitet och dåliga matvanor) som kostar Sverige runt 50 miljarder årligen. Missbruk kostar Sverige runt 150 miljarder om året. Jag lägger gladeligen ca 11:- (totalt ca 115 miljoner) om året på en familj som är goda representanter för Sverige, som jobbar hårt och är ständigt bevakade. Kram Daniel och Viktoria och stort grattis.

En prinsessa är född

0 Läs mer >>

Har under den senaste veckan bara känt mig tjockare och tjockar, byxorna sitter bara tightare. En förklaring är att mensen kommer när som, blir ju lite som en flodhäst. Har fått bra ordning på mina mattider och tränar regelbundet så hoppas inte mitt nya arbete är boven i dramat. Gått från rörligt till stillasittande.
Pratade med en vän om att jag kände mig tjock och kläderna sitter tight och hon sade att hon kände likadant. Detta får mig då att fundera på om det kan ha med kylan att göra. Kan det vara så att vi bunkrar upp fett när det blir riktigt kallt, för att inte frysa. Har för mig att jag kände likadant förra vintern när det var kallt som satan.

Hoppas iaf på att lätta några kilon när mensen kommer och det blir varmare.
Kan även tillägga att jag håller mig ifrån onyttigheter på vardagarna.
Håller tummarna för att det inte beror på stillasittande arbet...

Kram

Tjockare av kyla?

0 Läs mer >>
Snabbt och brutalt kan livet plötsligt tas ifrån de levande. 4 ungdomar från min stad dog i en tragisk bilolycka i Thailand, helt utan förvarning så finns de bara kvar i våra tankar och hjärtan. Känner ingen av ungdomarna, men är vänners vänner. Tänker mycket på deras nära och kära, hur skall man kunna gå vidare efter en sådan tragedi. Livet är så skört och jag är tacksam för varje dag som mina nära och kära får vara friska och levande. Var rädda om er, ta hand om varandra och visa vad ni känner och vad de betyder, imorgon kan det vara försent. Ronan Keating beskriver detta fint i if tomorrow never comes. http://www.youtube.com/watch?v=S4kzGhDEURA&ob=av2e

Snabbt och brutalt ka...