7 Läs mer >>
Stjäl Julias idé

Skall försöka mig på att ge en snabb uppdatering på vad som hänt det senaste.

Har åtevänt hel och ren med alla ben intakta efter semester som vara riktigt rolig. Vi hade turen att bo på nedre plan så det var inga problem att få lite tid för sig själv om man så ville, värre var det för de som bodde på övre plan där det konstant var folk. Detta resulterade i att jag inte irriterade mig på någon under hela veckan inte ens på barnen som i vanliga fall kan fresta mitt tålamod stabilt. Men nellie och nova var så lugna och snälla, lyckade faktiskt med att redan från första dagen bli nogot av en stor favorit hos nellie. Fråga mig inte hur.

Hur underbart det än är med semester så är det ändå helt underbart att komma hem:)
Är nu lite utav en fena på att åka skidor så länge det sker i mina trygga backar, inte så modig i okända alltför branta backar.
Inte omöjligt att det blir fler skidresor för min del.

I lördags så var vi tröttare än tröttast efter att ha suttit i bilen i ca 10h, så ludras fick serva oss med pizza och snask. Kollade på robinson och pans labyrint som var riktigt bra. Kan dock inte förstå varför linda isaksson programleder robinson, måsta ha något med sifu regeln att göra.

I söndags så vaknade nisse tidigare än tuppen så redan vi 9 var han rastlös nog för att ge sig ut till rolfstorp för att tvätta bilen, inte mig emot.

Jag sov lite till, sen var det dags för att ta tag i sitt liv igen, efter allt onyttigt man vräkt i sig under veckan som gotta, massa mat, alkohol och chips. Började med att slänga den överbliva gottan från lördagen, sen ut på en joggingtur. Kroppen hade inte riktigt hämtat sig efter skidorna så det gick ganska så segt, taskigt flås och benen var som betong.

Sen en tur till dahlin/gemruds för att hälsa på. Efter det gjordes det inte så mycket mer vad jag kan minnas, fortfarande tröttaste fisken i stan, fjällluften sög musten ur oss.

Igår åter till arbetet och jesus vad där är mycket att göra nu när man har haft semester plus att chifen också har semester så tiden fullkomligt skenade iväg och endå så hanns inte ens hälften med utav vad som var tänkt.
Chifen får gärna ha semester oftare för oj vad kul det är att få styra stället själv med mina compadres.

Idag upp tidigt i ottan för att åka ontzmobilen till ullared, jobb mellan 7-12 sen hem med buss. Hade tänkt att nana lite men det underbara vårvädret ger mig massa ny underbar energi så det var ned på stan, göra av med mer som var tänkt på lite nya kläder som jag verkligen behöver.. not. Skulle köpt något läckert till kalaset vi skall på lördag men så blev det ej. Utan hittade lite annat onödigt som ett par nya jeans, vet ej vad som hänt förut hittade jag aldrig jeans men nu känns det som proppen har lossnat och jeans är det enda jag hittar. Köpte även en jacka som jag inte riktig vet hur jag känner för.
Hem å tvätta fjälltvätten.
Nissen kommer hem.
Städa.
Fick äntligen en plats på skivstång/spinn passet så då var det att packa sig för gymmet. Oj vad härligt det var och shit vad svetten rann. Skall börja gå mer på det passet, är asa gott och riktigt bra musik till skillnad från alla andra pass. Körde bitar som stand by me med 4 the cause, action med def leppard, thunder med acdc och måns med hope and glory plus många många fler. Musiken är ju så satans viktig när man tränar, det är verkligen något som friskis borde bli bättre på för på många av passen så suger musiken fett om jag skall vara helt ärlig.
Ducha
Uppdatera blogg.

Har börjat att läsa organisation och ledarskap på distans nu, verkar riktigt kul och lärorikt så jag hoppas att jag hinner med och att det ger något. För att böja effektivisera min tid lite extra plus spara på sowen så skall jag börja att åka buss så mycket det går. Hinner jag plugga på bussen så har jag ju mer fritid hemma. tar lite längre tid men det skall nog gå bra.

Sist så får lite info om mig iform utav ett kedje mail som jag är så förtjust i mamma...not..

3 saker du kanske inte visste om mig...:)
 
Tre jobb jag har /haft i mitt liv:
 
1 Jordgubbsplockare
2 Hästskötare på irland (inte iirland mamma)
3 Köksbiträde på McDonalds'
 

Tre ställen jag har bott

1 Tvååker
2 Fegen (eller där någonstans)
3 Lindhult (källsjö) 

Tre saker jag gillar att se på TV:

1 Robinson
2 Greys anatomy
3 Debatt

 
Tre favoriträtter:

1  Kokt kött med pepparrotsås
2  Mammas
3  Grillat
 
 
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:

1 I ett soligt paradis
2 Sitta vid en strand en sommarkväll med ett glas rött och magen mätt av grillat med gojsiga såser
3 Soffan


Tre ställen jag varit på

1 Irland
2 Californien
3 Santorini

Och sist vill jag bara avrunda med några visdomsord, Tiden läker alla sår, kanske inte läker dem helt men utav egen erfarenhet så råder tiden bot på mycket. Som om man exempelvis utav outtalad anledning bryter upp från en familjemedlem så är det fruktansvärt svårt och jobbigt till en början och saknaden är oerhörd, kan nog nästan säga att man till en börja har abstinens men ju längre tiden går desto mindre blir saknaden. Saknaden är inte helt borta men man har helt enkelt slutit fred med tanken på att leva utan personen i fråga och ju längre det går desto mindre abstinens och tankar på det som hänt snurrar i mitt huvud.

Maddah signar ut
Kram

PowerUpdate

0 Läs mer >>
Ännu inga ben brutna=) idag har det varit strålande sol och några grader under minus strecket. Känner mig lite bränd i ansiktet efter middagens solning. idag har vi åkt vessla upp på berget och munsat våffla.

Skidåkningen ligger på samma nivå som i tisdags, helt ok för mig men nisse vill gärna att jag utsätter mig för lite värre saker. igår var vi i vemdalen och åkte, vilket enligt min mening så var det ingen vidare. Kastade oss nästan direkt ut i en livsfarlig brant backe där jag nästan såg döden i vitögat, blev ganska så byxis och fick framkallat lite tårar. Efter den fruktansvärda turen och de hemska stolsliftarna så höll jag mig i barnbacken större delen av tiden.

Nu är det åter dags för mat så jag signar ut.

kram från maddah

fortfarande hel

4 Läs mer >>
Så är jag lite utav en naturbegåvning gällande skidåkning, oki kanske var en del plogande till en början men nu har jag avancerat till medelsvår backe och det går stundtals ganska så snabbt ned för backen. Hade ap bra väder första dagen strålande sol och vindstilla, igår var det lite blandat och idag lite mer blandat med sol, snö och vind. Har gjort några mindre vurpor men alla ben är hela:) dagarna fördrivs med skidor, mat, sömn lite mera mat, bastu, flams och sen lite mer mat och jämnt under dagen förtärs alkohol av alla dess slag. Hoppas att bloggen inte cpar ur och publiceras ca 100 inlägg som den gjort de senaste gångerna jag mobilbloggat. Gladde mig massor att lena hittat till min sida:) hoppas att även ia hittar hit mycket nyfiken på hur era liv ser ut idag:) alltid kul att kunna glädja med minnet av mitt gnägg, jag var en jäkel på både gnägg och galopp på den tiden:) massa kramar från Maddah som signar ut för att krypa ner mig i min trä säng i trä stugan där allt utan tallrikar och bestik är i furu. Kram kram

Som jag trott

5 Läs mer >>
bär det av spänningen är olidlig, hur skall det gå? kommer jag att vara den grymma skidåkare som jag faktiskt av hela mitt hjärta tror att jag är eller kommer min semester bestå av punchdrickning vid sidan om backen eller kanske på en skärtlapp i barnbacken.

Semestern är nu påbörjad, packningen nästan klar, stora punchflaskan inhandlad och första vinflaskan med älsklingen påbörjad. Jihaa vad jag älskar semester, tacka fan för att jag har ett jobb för utan jobb hade ledigheten bara varit tråkig vardag utan pengar.

Massa kramar till er maddah signar ut för att mentalt fokusera sig på att lära sig att åka skidor och det helst utan att bli osams med min käraste.

se upp där nere för här kommer jag.

Snart

5 Läs mer >>
Japp nu e det inte långt kvar innan maddah för första gången skall ge sig ut och pumpa puder, hade ni frågat mig för si sådär 5 år sen så hade ni aldrig över döda kroppen fått med mig på semester till kylan. Men vad fasiken vad gör man inte för kärleken.
år iaf grymt taggad nu och oerhört övertygad om att jag är sjukt kompetent som skidåkare så det kommer inte ta många timmar innan jag swichar ned för backen=)

I vanlig ordning så är förberedelserna inför avresan i full gång, väskorna framställda och packningen påbörjad, på onsdag skall vi till mossan och håkan för att hämta färd drycken=9 skall nog inhandla mig en flaska punch som jag kan smutta på för att finna tröst när jag känner mig lite rädd och liten i backen.

Idag har det tränats skivstång 60 min, är inte så jobbigt om man jämnför med 90 min skivstång/kondition utan det blir ungefär bara 30 min effektiv träning om man räknar bort uppvärmning, nedvärmning och stretch. Jo gudarna skall veta att det är jobbitg under de 30 minuterna men det går ganska fort, ideg körde jag extra hårt då jag visste att det var så kort plus att jag läst att man skall köra med så mycket man orkar och inte mesa för musklerna blir inte snyggare av lätta tyngder, så nu är det fullt ös som gäller.

Har även börjat med att träna lite pilates, fick med en DVD när jag köpte en tidning. Ganska gött att träna hemma de dagar man inte har tid eller lust att ta sig till gymmet. Så nu har jag beställt mig en boll och fixat mig en DVD med bollövningar. Beach 2009 here comes I:) Snart har jag fått rutan på magen att dela upp sig till åtmindstone 4 olika rutor.

Och till sist..... hur i hela universum kunde af ugglas slå ut star pilots?

Maddah signar ut

Snart fjällen