Skivstångpuls

Hualigen så jobbigt det är men oj så underbart nöjd man är efteråt när man överlevt. Klarat av att inte dö av ansträngning eller smälta bort av svettning eller skratta ihjäl sig när man tänker på hur oerhört rolig man måste se ut när man är helt i osynk med alla andra i rummet eller ja förutom judas då som verkar hålla ungefär samma otakts takt som jag.

Har lärt mig att man inte skall kolla på judasen när det är tyst i rummet är extra jobbigt att få skratt attack då. Inte för att vi skrattar högt utan för att det blir ett flåsfniss och ett våldsamt skakande som kan förvirra övriga deltagare i passet.

Hade iaf lite att skratta åt när vi åkte hem från gymmet, som till ett exempel hur det hade gått om julia hade tippat över till ena sidan när vi gjorde situps med stång på bräda. (hon har väldigt spetsig ryggrad.) Eller hur det skulle gå om min rumpa skulle få för sig att ramla ner framåt i samma ställning, hur noga har de testat övningen, är den testad med olika storlekar på rumporna?

Kom även in på förra veckans skivstång när vi gjorde en likande övning men utan situps utan skulle lägga stången på knäna och låta den balansera själv så man kunde vila armarna, var tvungen att berätta för julia min oro över om stången skulle tappa balansen och ramla ner på käften på mig. Visst skulle den få falla/flyga en bra bit för att komma dit men tror nog att det skulle kunna gå.

Mitt älsakde carpe diem armband gick i sönder idag=( skall kolla med guldaffären ifall de kan laga, har haft det på mig så gott som varje dag sen jag fyllde 25.

Åskar som tusiken ute.

När jag kom hem stod hjärtat redo med munsigaste maten.
Så nu är jag tränad, tvättad, matad och snart nedbäddad i soffan=)

Kommentarer:

1 Judas:

skriven

Hahahahahahaha..... Jag skrattar så jag gråter..... Helt underbart=)

2 mamsebams:

skriven

mors skulle kanske platsa med platta rumpan?

3 ullisar:

skriven

tycker nog armbandet borde hålla längre än sisådär ett år :)

4 maddah:

skriven

Tack Ullisar=)

5 ullisar:

skriven

:)

6 mamsebams/Håkanbråkankråkan:

skriven

TACK för en skitkul fre-lör på bästaste hotellet med godaste och allra största frukosten, Håkan sa med viss avudsjuka i rösten idag -Nu får sofie och raggesnart äta DEN frukosten.

-Jaaaa suck, sa mamman då.TACK,TACK TUSEN TACK MADDE OCH NISSE!!!

Kommentera här: