Hösten

Älskar verkligen hösten, är något säskillt när man kan mysa in sig hemma. Efter sommaren långa ljusa dagar och kvällar är det så underbart att kunna kura ihop sig i soffan framför tv, tända lite ljus, dricka lite te och munsa på något gott och kolla på TV eller film.
Trivs mycket bättre i lägenheten när man tänt lite ljus och lite lampor i fönstren för att skapa den perfekta mysbelysningen.
Kan höra hur regnet smattrar mot fönstret och vinden viner kan passa på att läsa lite, får faktiskt tro det eller ej lust att laga mat eller baka.
Man plockar fram den höstigare lite mörkare musiken och lägger de sommarlätta bitarna på hyllan.

Men som sveriges alla underbara årstider så räcker det med ett par månader av varje för att man skall få sin dos.
Vinter hade jag nog klarat mig utan då det inte längre är någon vinter värd att kallas vinter här ner i de södra delarna utav sverige utan mest bara är regn, regn och åter regn.

Nu skall jag i alla fall mysa ner mig och bara njuta av ljudet från regnet och vinden utanför.

Kommentarer:

1 Bobby:

skriven

Håller med om att hösten är rätt mysig. Dock alldeles för lång. Efter några veckor vill man inget hellre än att det skall bli ljust igen. Iallfall häruppe i detta u-land...

kram

2 Judas:

skriven

Myskurre där! =)

3 ullisen:

skriven

njo. allt är mys i lagom dos. men höst är bäst inomhus. och möjligen såna där härliga högt-i-tak-himmel-dagar men de är så få att de nästan inte räknas. fast det är klart, det gör dom ännu mer unika och härliga!

4 mamms:

skriven

mys på lilla maddhothroll snart är det julafton igen och med den alla stressade och irriterade kunder på non /puss på trollet

5 snoop maddah:

skriven

Bobby: Tack, du kan ju även njuta av lite riktigt vinter där uppe i norr.



Jultis: Vet att du liksom jag snart plockar fram westlife samlingen och väntar med spänning på att de i november säkert kommer att släppa något nytt.



Ullisar: Lagon är bäst som vi säger här i lilla landet lagom.



Mossan: Julhandlare är sällan glada kan inte riktigt förstå det, julen skall ju vara så lugn och fridfull. sluta stressa och börja era inköp i tid istället.



Kramar till er alla

Kommentera här: