1a februari 2009

Helgen har galopperat förbi i rask takt som vanligt.

I fredags fick jag ett infall att det behövdes ett Buzz till vår ps3a, då vi faktiskt gansak så ofta spelar spel tänkte jag att det kunde vara kul med ett spel spel till TVn.
Så i fredags var det systemet, hem, laga mat, invänta älsklingen och sedan förtära det lagatde samman med en flaska rött som inhandlats tidigare under dagen.
Efter en flaska rött, varsin öl så gick vi sedan på vårat bubbelvin som vi hade över sen nyår och en massa mys så kom även lillpäls och joinade oss i vårat buzzande. Riktigt kul och sent blev det. Den tänkta yogan på lördag kl 10 fick ställas in då vi var lite slitna efter sen kväll och jag även av alkoholen.

Gårdagen var ganska så seg, då jag sover så dåligt med alkohol och koffein i kroppen. men vi hann iaf med att hälsa på Röjgren och Lina i deras nya hus och deras helt galet söta bebi Gry. Det sötaste lilla liv jag sett på länge, enorma blåögon och ett jätte brunt rufs på huvudet.
Åkte sedan hem till bamsan och håkan, fick lite goa mackor och te, vet inte varför men det är alltid mycket godare att äta mackor hemma hos någon annan, plus att man blir då gott bortskämd hos sin bästaste mamma i världen.
Dagen avslutades med mat, vin, gotta och buzz joinade utav lillpälsen igen.

Idag börjades dagen med en jogging tur, provade på en ny runda och det gick faktiskt ganska så bra, härligt att springa på strandpromenaden med havet vid sin sida och fästningen rakt framför. Helt galet vackertm särskillt en dag som denna med klarblå himmel och strålande sol.

Efter detta begavs det iväg mot älvasjön där nisse och håkan isfiskade, jag och mamampäls, hundpäls och lillpäls gav oss ut på en promenad runt sjön som tog ca 1 timma, värmen hölls bra under promenad men när det sedan var dags för grillning så blev det riktigt kallt, blåste lite och -2C i luften.

Blev lite småfiskar till fiskarna.
Bilderna är från älvasjön, grodstackarn tros vara död innan han frös fast i isen då det enligt nisse ser ut som om han är lite tappad.

Storfiskarna



Fastfrusen tappad groda



Den underbara vintersolen som speglar sig i isen


Maddah signar ut

Kommentarer:

1 Bobby:

skriven

Sikka festliga bilder..;)

2 ullrika:

skriven

lika fina foton här som hos syrran.



hur spelar man det där buzz? är det sjung det med?



imorron ses vi!

krams!

Kommentera här: